Mustafa Sandal Number1’daydı

Sağlık çalışanları için Yanında isimli bir single çıkaran Mustafa Sandal NR1 Türk Fm’de hafta içi akşamları yayınlanan 21:00 deki evdeneve isimli radyo programına katıldı.

Yanında şarkısının geliri sağlık çalışanlarının:

Kadir Çetin ile Ertuğrul Özkök’ün sunduğu programda şarkının tüm gelirlerinin sağlık çalışanlarına bağışlanacağını açıkladı.

Bir çok kurumsal firma işbirliği yapmak istedi ancak ben Yanında şarkımın sadece sağlık çalışanlarına ait olmasını istedim dedi.

Sonuna Kadar’ı Ferda benden daha güzel okumuştu:

Sonuna Kadar şarkısını neden Ferda Anıl Yarkın’a verdiğini anlattı.

Ferda şarkıyı çok güzel okudu, hatta benden bile daha güzel okudu ve ben ona;  şarkı senin dedim onun okumasını istedim.

BilliE Ellish hayranıyım ve Aleyna Tilki ile asla kıyaslanamaz:

Billie Ellish’in 8 D Şarkısının WhatsApp’ta dolaştığını görünce ben de bu yeni şarkımın bir versiyonunu bu şekilde yaptım dedi.

Ayrıca Billi Ellish’in tartışmasız bir star ve çok yetenekli olduğunu, albümünü dinlerken bir kez daha hayran olduğunu öyledi.Başarısının tesadüf olmadığını anlattı.

Sorulan soru üzerine Billi Ellish ile Aleyna Tilkinin asla kıyaslanamayacağını söyledi.BilliE Ellish müzikal derinlik ve birikimi açısından asla kıyaslanamaz ded.

Yeni trendleri çocuklarımdan takip ediyorum:

Sorulan soru üzerine; Eypio,  Zeynep Bastık ve Defkan gibi yeni nesil genç sanatçılarla  işbirliği yapma sebebinin çocukları olduğu, onların dinlediği tarzlarda da sound ürettiğini söyledi.

Biri 8 diğeri 11 yaşında oğlullarım var nerde ne oluyor onlardan  takip ediyorum dedi.

Yaman biraz daha hard müzik dinliyor;  rap rnb gibi,  Yavuz ise duygusal şarkılar dinliyor.

Yaman bir şey dinliyorsa Yavuz’da abisini takip ediyor ve abisinin sevdiği şarkıları dinliyor. Ancak tek başına kalınca melodik yapısı olan duygusal şarkıları tercih ediyor.

Cem Yılmaz Albüm yapabilir.

Kadir Çetin’in  Cem Yılmazın filmde söylediği Araba şarkısını dinletip senin en büyük rakibin bu demesi üzerine kahkahalar havada uçuştu.

Cem Yılmaz’ın  müthiş kabiliyetli olduğunu ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini biraz üzerine gidilse albüm yapabileceğini söyledi.

Haber

İlginizi Çekebilir