Hande Yener Evden Eve Number1’a konuk oldu

Nikah memurunu çağır maske taktır falan , evlenmek zor iş:

Programın çekimini kendi evlerinden, kendi imkanlarıyla gerçekleştiren Hande Yener ve Kadir Çetin aynı zamanda: Number1 Türk Fm’den ve instagramdan eş zamanlı canlı yayına geçtiler.

Hande Yener ve Kadir Çetin evden eve gerçekleşen bu programda izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Misha ile evlenecek misiniz? Sorusuna:

Karantina süresince ablası, annesi ve erkek arkadaşı ile evde olduğunu da açıkladı.
Evlilik sorusuna ise gülerek, “biz çok iyi anlaşıyoruz hayatlarımız çok benziyor imzaya gerek yok.Şimdi nikah memurunu çağır maske taktır falan zor iş” dedi.

Misha yanındaysa bize selam versin diye ısrar eden Kadir Çetin’in ısrarlarına dayanamayan Misha gelip selam verdi ve mini bir sohbet yaptılar.

“Misha ne tarz müzik dinliyorsun?” sorusuna, “çok müzik dinlemiyorum , çünkü tarzımın başka bir şeye benzemesini istemiyorum hiphop rnb tarzı müzikleri seviyorum, kendim müzik yapmaya odaklanıyorum.”dedi.

Türklerden kimi dinliyorsun sorusuna “Ezheli dinliyorum ama daha çok prodüktörleri takip ediyorum” diye cevap verdi.
“Hande ile karantina sürecinde hiç tartıştınız mı?” sorusuna
gülerek “Hayır, tartıştıysak’ta barışmışız demekki”diye cevap verdi.

Demet Akalın’a Gözlük Hediyesi:

Hande Yener’in geçtiğimiz günlerde basında Demet Akalın’a telefondaki yazıları rahat görmesi için gözlük yolladığı haberleri çıkmıştı.Kadir Çetin Hande Yener’i gözlükle görünce “Demet Akalın karşı hediye mi yolladı?”diye sordu.Akalın’ın telefondaki yazıları rahat göremediğini söyledi ve “karantinadan dolayı gözlükçü bulamamış benimde arkadaşım vardı gözlük dükkanı olan ona söyledim gönderdi” dedi.

“Hande yener ile Demet Akalın kanka mı?” Sorusuna

“Kanka derken birbirimizin parmağını kanatıp parmaklarımızı değdirmedik ama şuan çok tatlıyız görseniz ağlarsınız.Ama şu süreçte birbirimizle hep mesajlaşıyoruz komik videolar atıyoruz.”dedi.

Uykularım Kaçıyor:

Karantina günlerinde kendisini nasıl izole ettiğini soran Kadir Çetin’e;
“Ben zaten ormana yakın oturuyorum uzun bir süredir, şehir içinde genelde olmayı sevmediğim için zaten evde olmayı sevdiğim için zorlanmıyorum bugünlerde.Bütün gün bu büyük kaosu sabahlara kadar izliyor ve dinliyorum uykularım kaçıyor” dedi.

 

Karantina süresinde yapmayı en özlediğin şey nedir diye sorulduğunda “konser”” cevabını verdi.

Dışarı çıkıyor musun sorusuna, “Sitede spor yapmak istiyorum ama şu aralar dışarıda bir şey yapma fikri güzel gelmiyor” dedi.

“Evde kendini her hangi bir konuda ekstra olarak geliştirdin mi mesela yemek yapmak” sorusuna,

“bağışıklığımı güçlendirecek şeyleri biraz abarttım.Ada çayı ile gargara yapıyorum, ama en çok egzersiz yapıyorum deliler gibi.8 saat uyuyorum ama hangi saat dilimine gelirse uyku saatim düzenli değil”dedi.

Kadir Çetin’in “bugün günlerden ne?” sorusuna,

gülerek “bilmiyorum benim adım ne” diyerek günleri artık karıştırdığını söyledi.

Kadir Çetin’in; psikologlar bu süreçte ya çok ayrılık yaşanacak ya da çocuk doğumları çoğalacak gibi söylemleri var, sizde durum nedir? diye soran Kadir Çetin’e

“Biz 2021-2022-2023 yıllarının albümlerini hazırlamaya başladık.Evde müzik ile oyalanıyoruz”dedi.

“Bu süreçte kaç konseri iptal edildi?” sorusuna,

“Amerika’da 8 avrupada 2 konserim bilinmeyen bir zamana ertelendi” diye cevap verdi.”İyi ki ertelendi ve bu süreci evimde geçiriyorum, Allah’ın sevgili kuluymuşum bu süreç geçsin konser yapılır tekrar.Umarım bunun üstesinden gelebiliriz” diye cevap verdi.

Kadir Çetin’in “bu dönemde geleceğe dönük hayaller kurabiliyor musun?” Sorusuna

“Ben gelecekteyim, şuanda zaten hayallerimin çok ötesindeyim.Yaptığım işler ile dijitalde kalmak istemiyorum tek hayalim sevenlerim ile tekrar bir araya gelmek” diye cevap verdi.

“Şuan albümüm hazır tek tek çıkarmayı düşünmüyorum ama albümümün hepsini birden çıkarmak için özgür olmamız gerekiyor diye düşünüyorum.”

“olayın şokundayım biraz online’a kafa yormuyorum ama belki Canlı konser yapabiliriz.”

Kadir Çetin “Hep merak ederim yemek yaparken falan şarkıcılar bağıra bağıra kendi kendine şarkı söylüyor mu diye söylüyor musun?” diye sordu.

“Daha çok dinliyorum, yaptığımız şarkıları kulaklıkla dinlemek bana keyif veriyor.” dedi.

“Yabancı müzik dinliyorum Türkçe dinlemiyorum yurtdışı Rapler minimal işler seviyorum.”

Sinan Akcıl’a Cevap: ”Kötü Pop Bitti”

Kadir Çetin “Pop müzik bitti gömdük dedin.Sinan Akçıl’da pop müzik bitmedi Hande’ye katılmıyorum.Ben bir albüm yaptım dijitalde bile 6 şarkım haftalarca trendlerde kaldı dedi.Ne diyorsun?”

Hande Yener “Aslında kötü pop yapanlar bitti onu gömdük.Son yıllarda iyi pop müzik çıkmadı, eskiden beri gelenler pek iyi şarkılar yapmıyor onlar öldü gömdük, Sinan alınmasın” dedi.

“Kim peki isim verir misin?” diye sorunca,

“harika olur tabi vereyim” diyerek gülerek soruya cevap vermedi.

Saçımı Kendim kesiyorum:

Ruh haline değinen Yener, “Aslında iyi değiliz ama iyi gibi davranıyoruz anlık değişimler olabilir karantinadan” dedi.

“kuaför işlerini ne yapıyorsun?” diye sorunca,

“kendim yapıyorum saçlarımı kestim kat verdim. dedi.


Kadir Çetin, “İnsanlar bu süreçte kilo almaya başladılar” deyince,
“herkes yemek yemeğe düştü ben yemiyorum iştahım yok”dedi.

“hiç aklına gelir miydi bugünler?” Sorusuna,

“Aslında filmlerde bugünleri görmüştük.O zaman garip geliyordu şimdi normal geliyor.Ben biyolojik bir saldırı olduğunu düşünüyorum.Büyük ailelerin birbirine girdiği ve dünyanın ekonomisini sarsmak için bu virüsün ortaya çıktığı konuşuluyor biz de böyle düşünüyoruz belki de abartıyoruzdur.Böyle bir şeyi haketmedik.Hekim ve sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum, onlara karşı biraz daha hassas davranmamız gerekiyor dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir