Yalın:Bekar olmak için kötü zaman

Kendini evinde izole eden Yalın, “Bu süreç çok entreresan bir süreç anlayabilene.Birbirimiz için ne kadar kıymetli olduğumuzu gösteriyor.Birimiz hepimiz ,hepimiz birimiz için lafı gibi.Ben kendime iyi bakacağımki hem kendime hem sana zarar vermeyim “dedi.

Canlı yayınlar yapıyorsun instagramda nereden çıktı?
Instagram yayınıma bu kadar ilgi olacağını düşünmedim .Yurtdışında takip ettiğim sanatçılar başlattı çok hoşuma gitti.Bu günlerde motivasyona ihtiyacımız var herkes gibi, hep kötü haberler alıyoruz. Bu arada bir internet sitesi buldum sadece iyi haberler veriyor onu takip ediyorum.Motivasyon oluyor.hayat böyle sen planlar yaparken başına gelendir.

Yalın 3 şarkılık maxi single hazırladın ve tesadüfen adeta bu günleri anlatan bir şarkı çıkardın “ya sabır” ne diyorsun?

“ben bu şarkıyı geçen yaz yazdım şansa bugünleri anlatan bir şarkı gibi oldu.”

hiç bir ticari kaygı gütmeden sponsor arayışına girmeden canlı yayın laryapıyorsun.

“Göz göze olup şarkı söylemek çok daha rahatmış tek başına karşında birileri olmadan canlı yayın yapmak çok zor ve yorucuymuş.

Sıla ile ortak canlı yayın yaptınız senkron tutmadı.

“ya aslında canlı yayın yapmayı bilmiyordum birilerine sorup öğrendim tam yayına geçeceğim kamera dönüyor elim bir şeye basıyor çok zorlandım.İlk defa instagramdan canlı yayın yaptım, internet ve teknoloji çağına ayak uydurmaya çalışıyorum.”

günlük hayatında yaptığın basite olsa da yapmayı çok özlediğin şey nedir?

Bütün bunlar bitse sevdiklerimi yanıma alsam ve sahilde yürüyüş yapsam çok isterim, çok özledim.

psikolojik olarak ne durumdasın?

Köpeklerim var onlarla konuşuyorum eğer kafayı yediysem bayadır konuşuyorum bu süreç öncesinden beri.Kafayı yiyeli baya oldu yani.Ailemi çok özlüyorum.Çok özlemekte güzeldir.Aşkta da işte de sabretmek her şeyde çok önemli.

evde yalnız mısın bu süreçte?

evet bir tek komşularımı görüyorum bahçede mesafeli bir şekilde.Kimseye bir zararım olmasını istemiyorum onlar için evde kalıyorum.

Ne yapıyorsun evde bu süreçte?

Yarım kalan işlerimi toparlıyorum, yeni şarkılar yapmaya çalışıyorum, üretken olmaya çalışıyorum.Aklı en çok oyalayan şeyin üretkenlik olduğunu düşünüyorum.Dijital platformlardan sevdiğim sanatçıların konserlerini izliyorum.

Aşk var mı?

Aşk her zaman var ama hayatında biri var mı dersen yok.Şu dönemde en çok bu konuda yaralıyım , bekar olmak için çok kötü dönem.

Ben de diyorum Yalın neden sürekli canlı yayın yapıyor demekki yalnızlıktan sıkılıyormuşsun.

Evinde birileri ile olanlar da kendilerini yalnız hissedebiliyor, en kötüsü de bu  dönemde bu yalnızlık hissi.Yaptığım canlı yayınlar ile onları  bi an  yalnızlıktan kurtardığım için bile mutlu oluyorum.

oyunbaz isimli bir şarkısının da yaz aylarında çıkacağını söyledi.Halbuki adlı şarkısının da eylül gibi yayınlanacağının da haberini verdi.

Haber

İlginizi Çekebilir