ÖMÜR GEDİK CANLI YAYINDA AĞLADI

Canlı yayında ağladı

Güzelliğim genetik

Kendimi güzel ve seksi buluyorum

Ben hala karantinadayım

Ferhat karizmatik

Çıldırdım

Ferhat Göçer ile karantinada hiç olmadığı kadar az kavga ettik.

Ferhat Göçer ile karantinada hiç olmadığı kadar az kavga ettik.Demekki biz çok vakit geçirmediğimiz, dışarda vakit geçirdiğimiz için kavgalar çıkıyormuş.Eskiden az vakit geçirdiğimiz için daha kötü anlaşıyorduk.Şimdi fazla vakit geçirdiğimiz için iyi anlaşıyoruz.Kavgaların sebebi olarak kıskançlık çok az bir yüzdesi olabilir.Paylaşımlar artınca insanlar birbirlerine daha çok yakınlaşıyorlar.Karantina bize olumlu yansıdı.

Ferhat Göçer vejetaryen lahmacun yaptı.

Birlikte Ferhat ile yemek yaptık.Ben malzemeleri hazırladım Ferhat vejetaryen lahmacun yaptı.Değişik tarifler denedik, bir sürü yemek öğrendim.Pandemi sonrası bir mutfak açıp işletebilecek kıvama geldim.

Ferhat karizmatik, dürüst ve çalışkan

Ferhat’ı karizmatik buluyorum.Dürüst içi dışı bir ve çok çalışkan.Ferhat’ın çabalamayı işine olan saygısını hiç bırakmaması çok önemli değerler.Dinlenmesi gereken bi dönemde bile stüdyo çalışmalarına ve klip çekimlerine devam ediyor.Çalışkanlığa çok değer veren bir insanım Ferhat’ta çok çalışkan o özelliğini çok seviyorum.

Güzelliğim genetik

Annem 80 küsür yaşında ama daha genç gösterir.Balkan göçmeniyiz elmacık kemiklerimiz ondan çıkık.Mutlu olduğum zaman aynaya baktığımda güzel görüyorum kendimi.Mutsuz olduğum zaman aynaya bakasım gelmiyor.İçimdeki ruh hali yüzüme yansıyor.Et yemiyorum çok uzun zamandır.Onun cildime iyi yansıdığını düşünüyorum.Et yiyen insanlar agrasif oluyor.Hayvanların çektiği acıları gerginliği insanlar et yiyerek vücuduna alıyor diye düşünüyorum.Kremlerim var sık kullandığım bir de porselen fondoten kullanıyorum.Onun dışında bir şey yapmıyorum.

Kendimi güzel ve seksi buluyorum

Megoloman gibi oluyor ama aynaya baktığımda kendimi güzel ve seksi buluyorum iyi hissettiriyor.Ortalıkta böyle bir duruşum yok ama sorulduğunda bulduğumu söylüyorum.

Asla günlük bir şezlonga 1000 tl vermem!

işim gereği de sık seyahatler ediyorum, tatil yapıyorum.Ama aylık 24 bin tl, günlük bin tl otele veremem.O parayı daha güzel bir yerde değerlendiririm.Ben köy vari yerlerde pansiyonlarda kalmayı, lüks otellerde kalmaya kıyasla daha çok seviyorum.Daha çok anı kalıyor.Pr tercihi olan kişiler o tarz yerlere gider 1000tl verir ben asla vermem.

Canlı yayında ağladı.

“Kadir Çetin’in 15 yıllık köpeği öldüğünde oradaydım gömüp geldiniz seni ilk kez o şekilde ağlarken gördüm” demesi üzerine gözleri dolarken bir anda gözyaşlarına engel olamadı ağladı; ”Allah sıralı ölüm versin derler ama maalesef küçük dostlarımızda böyle bir şey olmuyor.Onların kısa ömürlerine ve ölümlerine tanıklık ediyoruz.Hala aklıma geldiğinde üzülüp ağlıyorum, çok acı bir şey.Ama çok iyi bi hayat geçirdik diye avunuyoruz.O acının tarifi yok.

Ben hala karantinadayım.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olmasada evde durmaya alıştım, sokağa çıkmıyorum.Avm’lere gitmiyorum emin olana kadar da gitmeyeceğim.Toplantılarımı dışarda yapıyorum eğer hava güzelse, sonra tekrar koşa koşa eve geliyorum.

Trump belki koronavirüse karşı ilaç alıyordur.

Sağlıkçıların tedbir amaçlı aldıkları bir ilaç olduğunu biliyorum belki Trump’ta almıştır.Çünkü bu kadar ortalıkta maskesiz gezip bir şey olmaması ilginç, yaşıda var.İlaç kullanıyor ya da aşınlanmış olabilir.

Çıldırdım.

Bi kaç yıl önce kısa süre önce ölen köpeğim küçük ırk ve diğer köpeğim büyük ırk hiç anlaşamıyordu.O yüzden bi kapı yaptırdık birbirlerine yaklaşmasınlar diye.Bi gün kapı açık kalmış, küçük ırk köpeğim ve büyük ırk köpeğim kavga ediyordu kanlar içinde gördüm küçük olanı.Çok korktum kapıyı kim açtı diye evdeki herkese bağırdım, çıldırdım ondan sonra dönüp baktığımda kendimi tanıyamadım.

Leylim Ley Cover’ı geliyor.

Klibimi pandemide çektik.Korkudan ölen bir insan olduğum için tek başıma ormanda yürüdüğüm bir klip çektik.1-2 hafta içinde klip yayınlanacak.

Ömür Gedik’in kısa süre önce ölen köpeği için üzüldüğü an.

Haber

İlginizi Çekebilir