HANDE ERÇEL’İN SPOR ŞIKLIĞI

Oyuncu Hande Erçel Instagram hesabından yeni paylaşımlarda bulundu. Yeni bir diziye başlayacak olan Hande Erçel, spor şıklığını gözler önüne serdi. Erçel’in fotoğraflarında karın kasları da dikkat çekti.

Sevgilisi Murat Dalkılıç ile evlilik hazırlığı içinde olan Hande Erçel, aynı zamanda yeni bir diziye başlıyor. İmzaladığı reklam anlaşmalarıyla da kariyerinin adeta zirvesinde. Sosyal medya hesabında 13 milyon takipçisi bulunan Hande Erçel son paylaşımlarında sık sık spor yaptığını gösterdi. Hande Erçel’in beğeni yağan fotoğraflarında karın kasları dikkat çekti.

Karantina döneminden oldukça formda çıkan Hande Erçel düzgün fiziğiyle büyüledi. Hande Erçel’in beğeni yağan fotoğraflarında karın kasları da dikkat çekti.

Oyuncu Hande Erçel setlerin durduğu, konserlerin iptal edildiği karantina günlerinde yeni bir anlaşmaya imza attı. Bir giyim firmasının yüzü oldu. Yeni koleksiyon tanıtımı için 750 bin TL aldı.

Fotoğraf çekimleri Mimar Sinan Üniversitesi Resim ve Heykel Müzesi’nde gerçekleşti. Hande Erçel, son iki reklam anlaşmasından 1 milyon 550 bin TL almıştı. 26 yaşındaki oyuncu, bir yıllık reklam için önemli bir gelir elde etti.

Haber

İlginizi Çekebilir