AVŞAR’IN KONUŞULAN PEÇE YORUMU

 

İstanbul Etiler’de magazin muhabirlerine konuşan Hülya Avşar, peçe takan muhafazakar kadınlara, “Ben şimdi anlıyorum neden peçe takıyorlarmış. Çok uyanıklarmış. Bunların başımıza geleceğini biliyorlarmış. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım. Zehra görmüştü bir tanesini “öcü” demiştim. Korkmuştu” hakaretlerinde bulundu. Vatandaşlar vücudunu açarak para kazanan Avşar’ın hakaretlerinden dolayı TCK 2016’dan yargılanmasını istedi.

 

Hülya Avşar bir önceki gün eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızı Zehra ile beraber yemeğe çıktı. Magazin muhabirlerine görüntü verdikten sonra konuşan Avşar’ın ‘peçe‘ açıklamaları oldukça tepki topladı.

AVŞAR: ÇOK UYANIKLARMIŞ

Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında getirilen maske takma zorunluluğuna uyan Avşar, “Ben şimdi anlıyorum neden peçe takıyorlarmış. Çok uyanıklarmış. Bunların başımıza geleceğini biliyorlarmış. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım.Zehra görmüştü bir tanesini. ‘Öcü’ demiştim. Korkmuştu. Bazen böyle tamamen kapanıyorlar ya. Kusura bakmasınlar. Dolayısıyla bununla ilgili yazılar yazmıştım. Daha beyaz çarşaf da olabilir falan diye.Sonunda gördünüz mü? Biz de taktık peçeyi. Fakat nasıl yemek yiyorlarmış onu da öğrendim. Zormuş da. Tabii ki gerçekten şuna inanıyorum ki çok zor hayatları varmış. Bir kere sıcak… Yemek yemek zor. Allah kolaylık versin.” sözlerini sarf etti.

 

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir