KONSERİ İPTAL EDİLEN MFÖ’DEN AÇIKLAMA

Bodrum Antik Tiyatro’da, 27 Ağustos’ta gerçekleşmesi gereken Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) konseri iptal edildi. Konserin operasyonel sebeplerden dolayı ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Kimi sosyal medya kullanıcıları ise konserin bilet satışlarının Mazhar Alanson’un yaptığı bir açıklamaya tepkiden dolayı az olması nedeniyle ertelendiğini öne sürdü.

Sosyal medyadaki bazı hesaplar paylaşımlarında, Alanson’un söylediği iddia edilen “İlkokulda 5 senede Selanikle Anıtkabir arası tüm kareleri beynimize soktular. Ama kanımızda Fatih’in kudreti, ruhumuzda Peygamberimizin aşkı vardı bunu unuttular” sözü sebebiyle ünlü isme tepki gösterildiğini iddia ettiler.

MFÖ grubundan söz konusu iddialarla ilgili olarak “Konser, organizasyon firmasının finansal ve organizasyonel şartları yerine getirmemesi sebebiyle iptal edilmiştir. İptal sebebiyle ilgili diğer iddialar gerçeği yansıtmamaktadır” açıklaması yapıldı.

Geceyi organize eden Kerki Solfej ise şu açıklamayı yaptı:

“Konser için satılan resmi bilet 401 adet, etkinliğin resmi bilet geliri 51 bin liradır. Bu rakam grup üyeleri ve menajerleriyle paylaşılarak teknik, konaklama, ulaşım ve sair giderler tarafımıza ait olacak şekilde organizasyonu gerçekleştirme talebimiz olmuştur. Ancak grubun sahneye çıkmak için 70 bin lira talep etmesi neticesinde, alınan ortak kararla konserin iptali kararlaştırılmıştır.”

Haber

İlginizi Çekebilir