PARIS HILTON EVİNDEKİ KULÜBÜ SİNEMA SALONU YAPTI

Paris Hilton Hürriyet’ten Barbaros Tapan’a verdiği bir röportajda evinde bulunan gece kulübünü sinema salonuna çevirdiğini söyledi ve yayınlanacak belgeseli hakkında konuştu. Paris Hilton belgeseli “This is Paris” 14 Eylül’de ünlü yıldızın YouTube kanalında yayınlanacak.

Röportajında belgeselle ilgili şunları söyledi; “Bir değil, birkaç hayat yaşadığımı hissediyorum. Tüm hayatımı tek bir filme sığdıramadık bile. Hepsini sığdırmak için 10 film yapmalıydık. Yıllardır yapım şirketleri ekibimi arayıp fikirlerini paylaşıyor. Cevabım her seferinde “hayır” oluyordu. IPC bu fikirle gelince cevabım yine “hayır” oldu. Sonra yüz yüze görüşmek istediler. Gittim. Vizyonlarını, hakkımda düşündüklerini dinledim. Eve geldim, söylediklerini düşündüm. Yaptıkları projelerin tamamını izledim. İzlediklerimden etkilendim ve “Evet, yapalım” dedim.

Belgeselin temelinde iş kadını yönüm, ailem ve şaşaalı hayatım olacaktı. Yıllardır sakladığım sırlarımı ve yaşadığım travmaları kamera önünde konuşmayı planlamamıştık. İçimden çıkarıp attığım için mutluyum.

Röportaja kendi evinin tadilatta olduğu için BelAir’den, anne ve babasının evinde bağlanan Hilton, “Kendi evim 16 aydır tadilatta. Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim. 2 gün içinde kendi evime taşınıyorum.” dedi.

Hilton Dünya’nın normale dönmesinden sonra ise “Seyahat etmeyi dört gözle bekliyorum. Çocukluğumdan beri her yaz Avrupa’ya giderim. Bu benim Avrupa’ya gidemediğim ilk Yaz. Konserlerimi özledim. DJ’lik yapmayı, fanların enerjisini de öyle.” Dedi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir