BAKANLIK UYARDI, ENGİN ALTAN DÜZYATAN İPTAL ETTİ!

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz hafta Pakistan’da önemli bir markayla işbirliği yapmıştı. Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı’nın şirketin yasadışı yollarla faaliyet gösterdiğini bildirmesi üzerine, şirketle yaptığı anlaşmayı feshetti.

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz hafta Pakistan’da önemli bir markayla işbirliği yapmıştı. Pakistan’da da oldukça beğenilen Diriliş Ertuğrul dizisinde ‘Ertuğrul Gazi’ rolünü canlandıran Düzyatan, Pakistanlı Blue World City şirketi ile anlaşmış, projelerin marka elçisi olmuştu. O anlaşma, Düzyatan tarafından iptal edildi.

Düzyatan’ın Pakistanlı emlak şirketi Blue World City ile olan anlaşmasının iptali ise Türkiye tarafından gelen bir uyarı ile yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, Blue World City’nin Pakistan’da yasa dışı yollarla faaliyet gösterdiğini ve Rawalpindi Eyaleti Kalkınma Otoritesi’nin (Rawalpindi Development Authority) halihazırda buna karşı yasal işlem başlattığını belirleyerek Düzyatan’ı bilgilendirildi. Pakistan medyasında yer alan bilgilere göre Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı’ndan gelen raporların ardından Blue World City ile yaptığı anlaşmadan çekildi.

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir