İSTANBUL’DA DİJİTAL MODA HAFTASI

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul dijital platformda gerçekleşecek. 12-16 Ekim tarihleri arasında, Türkiye Tanıtım Grubu (TTG) desteği ile uluslararası dijital platformlar üzerinden gerçekleşecek moda haftasının çekimlerine başlandı.

Her sektör gibi moda dünyası da pandeminin olumsuz/olumlu etkisi altında ve yarattığı değişimlere şahit olduğumuz bir döneme girdi. Global anlamda kuralların güncellendiği moda endüstrisi, Covid-19’la beraber önceliklerin ve beklentilerin yeniden gözden geçirildiği, alternatif moda haftası takvim ve içeriklerinin konuşulduğu yeni bir döneme girerken, sektörün en büyük devrimi ise dijital moda haftaları oldu.

Paris, Milano ve diğer moda başkentlerinden sonra Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un (MBFWI) 15. sezonunun da dijital platformda gerçekleşeceği duyuruldu. 12-16 Ekim tarihleri arasında, Türkiye Tanıtım Grubu (TTG) desteği ile uluslararası dijital platformlar üzerinden gerçekleşecek moda haftasının çekimlerine başlandı. 30’dan fazla tasarımcının katılacağı bu dijital etkinliğin defile çekimleri Galataport İstanbul ve Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. İstanbul’un kültürel ve tarihi zenginliklerini dijital moda haftası aracılığıyla eş zamanlı olarak global moda platformlarına taşınacak.

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir