TÜRKİYE RALLİSİ, NEFES KESEN MÜCADELELERE SAHNE OLACAK

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Eren Üçlertoprağı, Türkiye’de son 2 yıldır düzenlenen en büyük spor organizasyonun Türkiye Rallisi olduğunu vurguladı ve bu bağlamda her zaman yanında olan Red Bull’a teşekkür etti. Kariyerinde 5 Türkiye şampiyonluğu bulunan Red Bull sporcusu Yağız Avcı 2020 Türkiye Rallisi ile mücadeleye geri dönecek.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından gerçekleştirilecek 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası 5’inci yarışı olan Türkiye Rallisi, 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.

Şampiyon pilot Yağız Avcı’nın yeni takımı belli oldu. Red Bull sporcusu Yağız Avcı, 2020 sezonunda Adus Motorsport’un takım direktörü ve ralli pilotu olarak mücadele edecek.

“RED BULL HEP BİZİM YANIMIZDA”

Red Bull sporcusu Yağız Avcı Yağız Avcı, “Red Bull ile 7. senemizdeyiz. Dünya çapında birçok önemli sporcuyu barındıran Red Bull ile yol arkadaşlığı yaptığım için çok mutluyum. Onlara sponsor demek istemiyorum onlar adeta ailem gibi, her şeyimle ilgileniyor. Sadece kendi sporuma değil ileriye dönük projelerimize de değer verip yanımızda oluyorlar. Umarım daha uzun seneler birlikteliğimiz devam eder. Bu ekibe sürekli genç arkadaşlarımız katılıyor. Artık ben biraz yaşlı kalmaya başladım. Kendi branşımdaki genç arkadaşlarımı da burada görmek için çaba sarf ediyorum. Red Bull da benim yanımda olup projelerime vakit ayırıp mesai harcıyorlar. Yani bu bir sponsorluktan daha fazlası, alanında en başarılı sporcuları içinde barındıran bir yapı. Bütün çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar.” dedi. 

2020 FIA WRC Türkiye Rallisi 3 gün boyunca Mehmet Sevinç’in sunumu ve Kaan Özşenler’in yorumuyla TRTSPOR2 ekranlarından yayınlanacak.

Yarış programı şu şekilde:

-Cuma 17.00 İçmeler     (Canlı)

-Cuma 23.15      (Günün Özeti)

-Cumartesi 10.00    Datça 1 (Canlı)

– Cumartesi 16.00   Datça 2 (Canlı)

– Cumartesi 01.35   (Günün Özeti)

– Pazar  09.00  Marmaris 1   (Canlı)

– Pazar  13.00  Marmaris 2   (Canlı)

– Pazar  01.50   (Günün Özeti)

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir