TOM CRUISE’UN UZAYA GİDECEĞİ TARİH BELLİ OLDU

Tom Cruise’un uzayda çekeceği aksiyon-macera filmi için uzaya ne zaman gideceğinin tarihi belli oldu. Projenin henüz çok başında olsa da Cruise’un Musk’ın SpaceX şirketi ve NASA’yla görüştüğü aktarılmıştı ancak şu ana kadar projenin gidişatına dair herhangi bir bilgi verilmemişti. Cruise, Ekim 2021’de uzaya gidecek.

Uzayla alakalı haberlerinin tümünün yer aldığı Space Shuttle Almanac’ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla, Cruise’un projesinin tüm ilgili taraflardan yeşil ışık aldığı doğrulandı.

Twitter paylaşımında Uluslararası Uzay İstasyonu’nun üç yıllık programının görüntüsü de yer alıyor. Görselde Ekim 2021’de “SpaceX Crew Dragon Axiom Tourist Flight” ibaresiyle birlikte Cruise ve Liman’ın isimleri görülebiliyor. 

Programda ayrıca Cruise ve Liman’ın bulunacağı uzay aracında hala bir kişilik boş yer olduğu da görülüyor. Çekimin sorunsuz gerçekleşmesi için bu yerin bir yapımcıya veya kameramana ayrılabileceği aktarıldı. 

Projeye dair cevaplanması gereken çok fazla soru olsa da parçaların yavaş yavaş tamamlanacağı anlaşılıyor. Liman’ın dahil olması Cruise’un hayalinin gerçekleşmesinin çok yakın olduğuna işaret ediyor. 

Haber

İlginizi Çekebilir