FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ, LİMİTLE İLGİLİ YAŞANAN KRİZ İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, spor medyasının müdürleri ve yazarları ile bir araya geldi. Sarı lacivertlilerin transfer dönemindeki etkinliğinden, kulübün son durumuna kadar birçok önemli açıklama yapan Koç, çok konuşulacak sözler sarfetti.

”Aslında bu sene %15’le 177 milyon çıkan limitimizi gördüğümüzde ister istemez isyan ettik. Biz bu düzelmezse diye Anayasa Mahkemesi’ne başvurumuzu yaptık. İç süreçleri tüketip ondan sonra Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne… Bu konuda son durak tahkim değil”.

Transferleri ortak akılla yaptıklarını söyleyen Koç, Takım Harcama Limitleri konusuna değinirken medyada sarı lacivertlilerin kollandığı algısı yaratılmak istendiğini söyledi. Emre Belözoğlu’nun resmi olarak görevinin neden duyurulmadığı konusuna açıklık getiren Koç, “Bir sıkıntı, sorun yok. 1-2 hafta içinde açıklanacak” dedi.

Rakiplerin sataşmalarından, taraftarların eleştirilerine kadar geniş yelpazeli bir sohbette yer alan Başkan Koç, takımın kasım ayı ortalarına doğru oturacağını ve taraftarların sabırlı olması gerektiğini söyledi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir