SİNAN AKÇIL VE BURCU KIRATLI’YI BARIŞTIRDI

Sinan Akçı’ınl sevgilisi Burcu Kıratlı’yı aldattığı ve hatta yeni sevgilisinin hamile olduğu iddia edildi.

Magazin gündemine düşen ihanet haberlerinden sonra Sinan Akçıl, “Burcu ile ayrılık sürecinde olmamıza rağmen o benim hala değer verdiğim tek kadındır” açıklamasını yaptı.

“BU KADIN BENİ TAM 11 KEZ ARADI

Burcu Kıratlı da Posta’ya şu açıklamayı yaptı:

“3 gündür bu şizofren kadın ile uğraşıyorum. Bu sabah tam 11 kez beni aradı. Çıkan haberlerle ilgili. Sanki benim arkadaşım bana açıklama yapıyor. Sinan’ın telefonuna yolladığı sesli mesajları var. ‘Ben senin için her şeyi yaparım, Burcu’ya gider neler neler anlatırım’ diyor. Takıntılı. Kadın hırsa kapılmış belli ki. Ama Sinan’ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.”

Dedikodular Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’nın bir kez daha barışmasına vesile oldu. Instagram hesaplarından ortak paylaşım yapan çift, “Basın mensubu arkadaşlarımın ‘günahı olmadan’ atılan bu çirkin ‘iftiralar’ ve yalanlar sayesinde ilişkimizin güzelliğini hatırlayıp her ilişkide olan sorunlarımızın küçük olduğunu farkedip, birbirimize daha güçlü bağlanıyoruz aslında.

Sürekli göz önünde olmamızın büyük etkisiyle bu tarz haberler hep var, belki var da olacaklar. Hayatımızın bir parçası olan sevilme, beğenilme ama aynı zamanda aynı ölçüde iftira atılma, tepki duyulma gibi olgular hızla büyüyebiliyor zaman zaman ama aslında büyüyen bu donemlerde ‘bizim sevgimiz”oluyor. Bir kez daha iyi ki varsın, mucize dedikleri 3 hece” ifadelerini kullandı.

 

Haber

İlginizi Çekebilir