ERTUĞRUL ÖZKÖK İLE YILIN İNSALARI VE EGE ŞARKILARI YILBAŞI ÖZEL

Number1 Medya 2021 yılı geri sayımını Ertuğrul Özkök ile yapacak.

 

Uzun yıllar boyunca Hürriyet Gazetesi genel yayın yönetmenliği yapmış akademisyen, gazeteci Ertuğrul Özkök köşesinde yazdıklarıyla toplumda karşılık bulan, göz ardı edilenleri öne çıkaran, yaşam tarzı ve stiliyle ufuk açmaya devam ediyor.

 

Number1 Fm ve Number1 Türk Fm’de hafta içi her sabah günün yorumuyla dinleyicilerle buluşan Özkök, bu yılbaşı da yine deneyim ve tecrübeleri ile hazırladığı Top20 listesini Number1 ekranlarında aktaracak.

 

 

Ertuğrul Özkök’ün birikimi ve seçtiği Ege müzikleri ile hazırladığı “Yılın İnsanları ve Ege Müzikleri” programı yılbaşı gecesi Number1 ekranlarında yer alacak.

 

Özkök, 2020 yılında yaptıkları işlerle öne çıkan ünlü isimleri, buluşlarla ve geliştirdikleri aşılarla isimlerini tarihe yazdıran bilim insanlarını, tüm insanlık tarafından pandemi boyunca haklarının teslim edilmesi gereken, vefa borcumuz olan meslekleri listesine dahil etmiş. Yılın İnsanları listesinde Egenin iki yakasını bir araya getiren Türk ve Rum şarkılarını konuk ediyor. Listesinde yer alan Yılın İnsanlarını hikayeleriyle birlikte aktarırken müzik klipleri ile tamamlayacak.

 

Ertuğrul Özkök hem eğlenceli hem de derinlikli yılbaşı programı “YILIN İNSANLARI ve EGE MÜZİKLERİ” ile 2020 yılına dair unutmamamız gerekenleri hatırlatacak.

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir