Britney Spears Belgeseli tanıtıldı.

FX tarafından çekilen belgesel film “Framing Britney Spears” birkaç gündür sosyal medyanın gündeminde bulunuyordu. Samantha Stark’ın yönettiği belgesel hakkında ünlü pop yıldızı Britney Spears sonunda konuşma kararı aldı. Filmde özellikle ilgi çeken kısımlar arasında Spears’ın babası ile olan ilişkisi ve #FreeBritney kampanyası bulunuyordu.

Britney Spears, sosyal medya üzerinden Framing Britney Spears belgeseli hakkında şu sözleri sarf etti: “Her insanın kendi hikayesi vardır ve bir de diğer insanların onların hikayeleri ele alış şekilleri vardır. Hepimiz birbirinden farklı ışıl ışıl harika yaşamlara sahibiz. Hatırlayın ki bir insanın yaşamı hakkında bildiklerimiz önemli değildir. Bunlar, kişinin gerçek yaşamıyla kıyasla perde arkasını göstermez.”

Bilindiği kadarıyla Britney Spears’ın yaşamını 2008 yılından beri babası Jamie Spears kontrol altında tutuyor ve şarkıcı, muhafazakar bir yaşam tarzı sürdürüyor. Babasının kontrol ettiği şeyler arasında banka hesapları dahi bulunuyor. 2020’nin Kasım ayında Britney Spears, babasını koruyuculuktan çıkarma teklifinde bulunmuş, ancak hayatının kontrolünü eline almayı başaramamıştı.

The New York Times Presents isimli televizyon programının, Framing Britney Spears ile birlikte 6. bölümü yayınlanmış oldu. Diğer bölümlerde Breonna Taylor, Dominic Fike gibi isimlerin hikayeleri ekranlara aktarılmıştı. Britney Spears bölümü 5 Şubat tarihinde yayınlandı.

Haber

İlginizi Çekebilir