Ünlülerden 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımları

SİNEM KOBAL

Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinden ‘Sevgililer Günü’ne özel aşk kareleri… Kobal, daha önce yayınlanmamış fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

EBRU ŞALLI

“Bu güzel güller gibi içiniz de güller açsın! Sevgi her koşulda sizi sarıp sarmalasın! Hepinizi çok seviyorum… Sevgililer gününüz kutlu olsun.”

 

DOĞA RUTKAY KAMAL

“Dünyanın her köşesinde (keyifler yerindeyken) gezerken ya da evin içinde dört duvar (keyifsiz, moralsiz olduğumuzda) sadece sessizce kaldığımızda bile öylece; hayat seninle güzel… Seni çok ama çok ama çok ama çok seviyorum.”

 

ŞÜKRAN OVALI

“Kocaman bir iyi kisin hayatımda …Her koşulda, her şartta, beraber gülmekten vazgeçmedik… Bu konuda ki inadımız ömrümüze yayılsın… İyi ki eşim, iyi ki yol arkadaşım, iyi ki kızımın babasısın… Hep aşkla huzurla …Seni çok çok çok ama çooook seviyorum Aşkım.”

 

 

HAKAN ALTUN

“Çare yok ölmüşe olmuşa ayrılık çıkmış aşk fallarında, 2021’de bende durum yine budur. Tüm sevdalıların “Sevgililer Günü”nü canı gönülden kutluyorum ve sevdalısı olmayanlara umutlarını asla kaybetmemelerini diliyorum.”

 

FAZIL SAY

“Sevgililer günümüz kutlu olsun.”

 

Haber

İlginizi Çekebilir