ALEYNA TİLKİ, DJ MERT HAKAN’IN KONUĞU OLDU

26 Şubat Cuma gününün ilk saatlerinde yeni şarkısını yayınlayan Aleyna Tilki, aynı gün Number1 Fm’de DJ Mert Hakan’ın sabah şovuna telefonla katıldı. DJ Mert Hakan’ın sorularına samimi cevaplar veren Aleyna Tilki şu açıklamalarda bulunda:

 

“Çalışma hayalini kurduğum Dua Lipa, Diplo gibi dünya starlarının katkı verdiği bir projeyle dünyaya açıldığım için çok heyecanlıyım.

 

Hem Amerika’da hem de Londra’da evim var, şuan sadece dizi projesi için Türkiye’de yaşıyorum. Bittiğinde yerlerim zaten hazır, gidiyorum.

 

Dua Lipa’nın olduğu ikinci bir şarkı da yolda. Dünyaca ünlü prodüktör DJ Diplo ile Türkçe şarkılarımız var. Kore pop müziği dünyada nasıl popülerse benim hedefim de dünyaca ünlü isimlerle çalışarak Türkçe popu dünyaya tanıtmak.

 

Sabah öğle akşam setteyim hiç boş vaktim yok. Ama ilk fırsatta Kuzey Kutbu’na gidip tek başıma tatil yapmak istiyorum.

 

Bu arada Acun hiç patron gibi biri değil, çok arkadaş canlısı biri o yüzden yaratıcı tarafı çok iyi çalışıyor.

 

Günün birinde magazinden bir arkadaş “Dizi çeker misin?” diye sordu, ben de anında “Asla!” dedim. “Ferzan Özpetek çekmezse, kendim yazıp oynamazsam asla!” diye bir cevap verdim. Ama bir baktım ki Acun orada. Tatlı tatlı bana dedi ki “Seninle bir proje yapacağız.” o an kabul ettim.

 

“Oyunculuk mu şarkıcılık?” mı derseniz kesinlikle “müzik” derim. Oyunculuk çok eğlenceli ama set hayatı bana çok zor geliyor.” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir