Sakin Bir Tatil Tercih Edenlerin Sıkça Tercih Ettiği Yetişkin Otelleri

Yetişkin otelleri kalabalık ailelerle yapılan tatillerin dışında eş ya da sevgilileri ile baş başa keyifli ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler tarafından tercih edilen ve birbirinden konforlu, kaliteli bir şekilde hizmet veren otellerdir. Çocuklar ile çıkılan tatiller genellikle sorumluluk ve sınırlamalar ile yapılan tatiller olduğu için otel seçimi yaparken genellikle çocuk dostu oteller tercih edilir. Ancak çocuksuz şekilde yapılmak istenen tatillerin en popüler otel tercihleri ise yetişkin otellerdir. Çocuk kabul edilmeyen bu oteller evli ya da sevgilileri ile tatil yapmak isteyen ve çift kişilik odalar ile hizmet veren otellerdir.

Yetişkin otelleri çiftler için daha ekonomik ve daha uygun olurken tek kişi konaklamak isteyenlere daha pahalı olmaktadır. Bu nedenle ülkemizde yetişkin otelleri genellikle bekâr otelleri olarak bilinmektedir. Özellikle Akdeniz, Marmara ve Ege bölgelerinde bulunan yetişkin otelleri, sunduğu hizmetler, odaların durumu, konumları itibariyle birbirinden farklı fiyatlandırmaları bulunmaktadır. Yetişkin otelleri ayrıca balayı otelleri olarak da tercih edildiği için farklı fiyatlar ile hizmet vermektedir. Bu nedenle daha ekonomik yetişkin otellerin yanı sıra daha konforlu ve lüks balayı otelleri daha yüksek fiyat ile en kaliteli hizmetleri de sunmaktadır. Yetişkin otellerde konaklamak isteyenler erken rezervasyon, özel kampanyalar ve özel indirimler sayesinde fiyat konusunda büyük avantajlar da yakalayabilmektedir. Bu yazımızda yetişkin otellerde konaklamak isteyenler için kendi sınıfında en konforlu, en rahat, huzurlu ve güler yüzlü personelleri ile hizmet veren yetişkin otelleri sizin için bir araya getirdik.

https://www.uzmandoktor.net/kekemelik

  • Heaven Beach Resort & Spa +16: Manavgat şehir merkezine 10 kilometre, Antalya Havalimanına 90 kilometre mesafede yer alan bu tesis 10.000 metre kare alan üzerine kurulu olan, kendine özel 250 metrelik kum ve çakıl bir plaja sahip ve denize sıfır konumda yer alan bir yetişkin oteldir. Tesis bünyesinde günlük düzenli olarak temizlenen ve birbirinden konforlu 263 oda ile hizmet vermektedir. Tesis bünyesinde açık ve kapalı havuzun yanı sıra tesise özel bir plaj bulunmaktadır. Tesis bünyesinde konaklama imkânı bulan misafirleri için Aerobic, animasyon, Beach voley, bilardo, bisiklet, Fitness, masaj, voleybol, Türk hamamı, Step, Oyun salonu, Tüm su sporları, Kütüphane, Buhar odası, Sauna, İnternet kafe, Boccia ve futbol sahaları bulunmaktadır. Bunların yanı sıra dalış yapmak isteyenler için dalgıçlık okulu da bulunmaktadır.
  • Adam & Eve +16: Antalya merkeze 45 kilometre, Antalya Havalimanına 35 kilometrelik mesafede yer alan bu tesis 100.000 metre kare alan üzerine kurulu denize sıfır konumda yer alan ve 300 metre uzunluğuna sahip bir sahile sahiptir. Tesis bünyesinde günlük olarak temizlenen ve birbirinden konforlu 476 oda ile hizmet vermektedir. Tesis bünyesinde ayrıca açık ve kapalı havuz bulunmaktadır. Tesiste konaklayan misafirler için Aerobic, bilardo, Fitness, masaj, animasyon, bowling, Squash, oyun salonu, Beach voley, dart, masa tenisi, suna, tenis kortu, SPA, Fin hamamı, mini futbol, Türk hamamı, Yoga, internet kafe, Jakuzi, buhar odası ve buhar banyosu gibi birbirinden farklı aktiviteler bulunmaktadır.
  • Thor Exclusive Hotel Bodrum +16: Tesis bodrum torbada konumlanan ve gerek mimarisi gerekse doğal güzellikleri ile iç içe olan en güzel yetişkin otelleri arasında yer almaktadır. Tesis bünyesinde kapalı ve açık havuzun yanı sıra mavi bayraklı bir özel plaja sahiptir. Tesiste konaklayan misafirlerin keyifli zaman geçirmeleri ve en iyi konforu yakalamaları amacıyla Fitness, buhar odası, golf, masaj, Soft animasyon, banana, dalgıç okulu, kano, yelkenli, SPA, bilardo, hamam, sinema, Buhar banyosu, deniz bisikleti, katamaran, jakuzi, sauna, dart, masa tenisi, internet kafe, animasyon, canlı müzik, Jet ski, paraşüt ve sörf gibi birbirinden farklı ve keyifli aktiviteleri içinde barındırmaktadır. Bodrum bölgesinde yetişkin otel arayanların en fazla tercih ettiği otellerin başında gelen bu tesis, güler yüzlü personelleri ve konforlu otel odaları sayesinde yılın her döneminde en iyi şekilde hizmet vermektedir. Ayrıca tesis bölgenin gezilecek ve görülecek bölgelere oldukça yakın bir konumda olması nedeniyle tercih edilme sebepleri arasında yer almaktadır. Tesis birbirinden konforlu 187 oda ile hizmet vermektedir.
  • https://www.uzmandoktor.net/kekemelik

 

Haber

İlginizi Çekebilir