MANZARALI DUVAR KAĞITLARIYLA EVİNİZİN YA DA OFİSİNİZİN RUHUNU DEĞİŞTİRİN

Manzaralı duvar kâğıtları oldukça kolay temizlenebilir bir yapıya sahip olması, kolay bir şekilde uygulanması, kullanılan alana oldukça estetik ve şık bir hava
katmasının yanı sıra profesyonel şekilde uygulandığında oldukça uzun süreli kullanımları ile tanınmaktadır. Birbirinden farklı renk seçeneklerinin yanı sıra oldukça farklı ve ilginç tasarımlara sahip olması, kişisel zevklerin yanı sıra farklı alanlar için oldukça ideal ürünler arasında yer alır.

Manzaralı duvar kâğıtları özellikle ofis gibi alanlarda sıklıkla tercih edilirken, evlerin salon ya da çocuk odalarında ise farklı tasarımları, dikkat çeken renkleri ve 3D tasarımları sıklıkla tercih edilir. Son dönemlerde manzaralı duvar kağıtları farklı manzaralara sahip olması nedeniyle özellikle evlerin ve oturma odalarının en fazla görülen duvarlarını süsleyen en özel duvar kâğıtları arasında yerini almıştır.

 

 

Manzaralı Duvar Kâğıdı Modelleri

Ev ya da ofis alanları yaşamımızın büyük çoğunluğunu geçirdiğimiz en özel alanlar arasında yer almaktadır. Bu nedenle yorucu ve stresli günlerden bir nebze de olsa rahatlamak için bulunduğumuz alanların dekorasyonları çok önemli bir yere sahiptir. İster mobilyalarınız isterseniz yer döşemelerinizi değiştirin, fark etmeseniz de en fazla baktığınız bölge bulunduğunuz ortamların duvarlarıdır. Manzaralı duvar kâğıtları kullanılan bölgelere oldukça estetik bir hava katar ki rahat ve dinlenmenize yardımcı olabilecek özelliklere sahiptir. Son dönemlerde manzaralı duvar kâğıtları farklı manzaralara sahip olması nedeniyle özellikle evlerin ve oturma odalarının en fazla görülen duvarlarını süsleyen en özel duvar kâğıtları arasında yerini almıştır.

Manzaralı duvar kâğıtları, dünyamızın farklı bölgelerinden özel olarak seçilen ve rahatlamamızı sağlayan bölgelerin özel olarak resmedilmiş duvar kâğıtlarına işlenmiş halidir. Manzaralı duvar kâğıtları kişiye özel olarak üretilebileceği gibi aynı zaman da hazır olarak üretilen modelleri arasında da her bölgeye ve her kullanıcıya hitap edecek şekilde özel olarak üretilmiştir. Evlerimizde bulunan mutfak alanları, oturma ve salon alanlarında en fazla tercih edilen doğa manzaralı duvar kâğıtları manzaralı ve ahşap tuğla yapısına sahip olan modellerdir. Ancak doğa manzaralı duvar kâğıtları farklı kalan en önemli özellik ise oldukça dikkat çekici ve rahatlamanıza yardımcı olacak birbirinden farklı manzaraların evin farklı bölgelerini aydınlatması ve şık görünmesini sağlamasıdır.

Teknolojinin gelişimi sayesinde oldukça gerçekçi görünmeleri ile popüler bir hale gelen 3D manzara duvar kâğıtları ön planda yer almaktadır. 3 boyutlu olmaları nedeniyle kullanılan bölgede adeta gerçek hissi uyandıran manzara duvar kâğıtlarının farklı modelleri ve farklı kullanıcıların beğenmesine neden olabilecek yüzlerce duvar kâğıdı modeli bulunmaktadır. 3D duvar kâğıtlarında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise kullanılacak olan bölgenin sadece bir duvarında kullanılacak olmasıdır. 3 boyutlu olması nedeniyle ister evinizde isterseniz ofisinizde 3D manzara duvar kâğıdını tercih ederek dikkatleri üzerinize çekerek hem rahatlayabilir hem de bir nebze de olsa stresten arınabilirsiniz.

Manzaralı Duvar Kâğıdının Fiyatları Nelerdir?

Duvar kâğıdı fiyatları, üretim yapan firmanın markasına, yüzeyine, renk seçeneklerine, modellerine ve kimyasal içeren ya da içermeyen ürünlere arasında ciddi farklılıklar bulunmaktadır. Bu nedenle tercih edeceğiniz duvar kâğıdının özellikleri fiyatı belirleyen en önemli etkendir. Duvar kâğıdını fiyatlarını etkileyen bir diğer önemli faktör ise kullanılacak duvar kâğıdının boyutlarıdır. Oldukça büyük bir alan için fiyat yüksek olurken, tek duvar için fiyat daha az olacaktır. Ancak bilinmesi gereken en önemli fiyat farklılıklarından bir tanesi de 3D duvar kâğıtlarının normal duvar kâğıtlarına göre biraz daha yüksek olmasıdır.

Manzara Duvar Kâğıdı Alırken nelere Dikkat Edilmeli?

Diğer ürünlerde olduğu gibi duvar kâğıdı alırken dikkat etmeniz gereken birden fazla önemli konu bulunur. Bunların en önemlisi duvar kâğıdını kullanacağınız bölgenin ne kadar olduğu. Bu nedenle duvar kâğıdının yetersiz kalmamasını istiyorsanız bölgenin kaç metre kare olduğunu ölçerek ona göre duvar kâğıdı satın almanızdır. Bir diğer dikkat edilmesi gereken önemli konu ise silinebilir ve dayanıklı duvar kâğıdı almanız. Duvar kâğıdı alırken oldukça kaliteli olanı almalı ve temizlik açısından rahat olmasına özen gösterin.

Duvar kâğıdı alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise kullanılacak bölgeye en uygun duvar kâğıdını seçmek olacaktır. Örnek vermek gerekirse salonunuza araba duvar kâğıtları ya da tek renk duvar kâğıdı kullanırsanız bu yetersiz kalacağı için hava katmak yerine moralinizi bozabilir. BU nedenle kullanılacak bölgeye en dikkat çekici, rahatlatıcı ve hava katacak olan duvar kâğıdını seçmeye özen gösterin.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir