EKREM İMAMOĞLU’NDAN SEFERBERLİK ÇAĞRISI

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3 farklı uluslararası gastronomi fuarını bir araya getiren etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Turizmin Türkiye’nin lokomotifi olduğunu vurgulayan İmamoğlu, devletin tüm kurumlarının bu konuda seferberlik ruhuyla hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Gastronomi dünyasının 3 önemli etkinliği; “Ace of Mice Exhibition 2021 ve Gastronomi Turizmi Fuarı & Konferansı (Gastroshow)”, “Ace of Mice Exhibition 2021” ve Avrupa’nın en büyük gastronomi turizmi fuarı “Gastro Show” bu yıl ilk kez birlikte düzenleniyor.

Üçlü fuar, 28-30 Haziran 2021 tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Merkezi önündeki açık alanda gezilebilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sektörün öncüsü konumundaki fuarlara; Turizm Müdürlüğü, İstanbul Turizm Platformu, Kültür A.Ş. ve BELTUR A.Ş. ile katılım sağladı.

“KURUMLARI BİRBİRİNDEN HABERSİZ KILAN UNSURLARI BERTARAF ETMELİYİZ”

İmamoğlu, yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ve tüm dünyanın zor bir dönemden geçtiğini vurgulayarak “Bu süreci hızlıca atlamak gibi bir sorumluluğumuz var. Bu konuda iş birliği ve her noktada, her ortamda; ortak akıl, ortak masa, ortak platform biçiminde iş üretmek gerektirir. Kurumları birbirinden habersiz kılan hangi unsur varsa bertaraf edip ülkemizin ve şehirlerimizin kazanmasına dönük çok güzel projeler, güzel adımlar atmayı gerektirir. Gerçekten bu zor dönemin başka türlü atlatılması, çok mümkün gözükmemektedir” diye konuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir