İLK EVLERİNİ 10.5 MİLYON DOLARA ALDILAR

ÜNLÜLERİN YAŞADIĞI BÖLGE
Pandemi yüzünden düğünlerini gelecek yılın eylül ayına erteleyen 22 yaşındaki Beckham ve ile 26 yaşındaki Peltz, Beverly Hills’te 10.5 milyon dolara gösterişli bir malikane satın aldı. Ünlülerin yaşadığı bir bölgede satın aldıkları bu malikane, Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz‘in ilk mülkü olma özelliğini taşıyor.

ÜNLÜ MİMAR ÇİFT TASARLADI
Ünlü mimarlar Sonya ve Jason Powell tarafından tasarlanan malikane, Coldwater Canyon’da meraklı gözlerden uzak bir bölgede bulunuyor. Brooklyn ve Peltz’in yeni malikanesinde geniş ve aydınlık odaların yanı sıra özel bir bar, ofis alanı, geniş bir spa, spor salonu, masaj odası gibi ayrıntılar da yer alıyor.

KISA SÜREDE EVLİLİK KARARI ALDILAR
Londra’da doğup büyümesine rağmen Brooklyn Beckham uzun süredir nişanlısı Amerikalı oyuncu Nicola Anne Peltz ile birlikte Los Angeles’ta yaşıyor. Bir dönem sürekli sevgili değiştiren ve hızlı bir hayat sürdüren Brooklyn Beckham bu nedenle anne ve babası David ile Victoria Beckham’ı endişelendiriyordu. Fakat, Peltz ile tanıştıktan sonra kısa sürede evlilik kararı aldı Brooklyn Beckham ve daha düzenli bir hayat sürmeye başladı.

Numberone.com.tr

 

Haber

İlginizi Çekebilir