VITOR PEREIRA AÇIKLADI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, çalıştığı her takımda oyunu domine eden bir ekip oluşturmaya çalıştığını ve burada da hücum futboluyla şampiyon olmak istediğini söyledi.

Portekizli teknik adam, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kamp yaptıkları Fenerbahçe Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylası Tesisleri’nde, basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Topa sahip olan ve gol atan bir takım oluşturmayı kendisinin karakteristik özelliği olarak tanımlayan Pereira, “Her zaman çalıştığım bütün takımlarda ofansif, topa sahip olan, oyunu domine eden takım kurmaya çalışırım. Oyunu domine eden, çok fazla gol atan ama aynı zamanda da iyi savunma yapan takımlar kurmaya çalışırım. Rakibin üretmeye çalıştığı şartları engellemeye çalışan bir takım oluştururum. Sahadaki oyuncularımın savaşmasını isterim. Kuvvetli bir takım ancak bu şekil olur. O dönem öyle bir takım vardı ama Beşiktaş şampiyon oldu. Biz de çok kuvvetliydik ama onlar süreci daha iyi yürüttü. Sezon boyunca, kıyasıya yarış sırasında yaşananları da zaten hepimiz biliyoruz. Bu sefer ondan daha güçlü bir takım kurmaya çalışacağız. Fenerbahçe hocası buraya geldiği zaman hedefin şampiyonluk olduğunu bilir. İkincilik ya da üçüncülüğe gelemez. Taraftarın desteğiyle şampiyonluğa ulaşacak bir takım oluşturacağız” diye konuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir