DOĞUM ÖNCESİ TATİL KEYFİ

Üçüncü çocuğuna hamile olan Bergüzar Korel, kızı Leyla’yı kucağına almak için gün sayıyor. Halit Ergenç ve oğulları Ali ve Han’la tatil yapan Bergüzar büyüyen karnıyla plajdaydı..

12 yıl önce meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen ve iki oğlu olan oyuncu Bergüzel Korel, üçüncü kez bebek heyecanı yaşıyor. Korel, bu kez kız annesi olacak ve bebeğine ‘Leyla’ adını vereceğini açıklamıştı.

 

Oğulları Ali ve Han ile birlikte tatil yapan Bergüzar Korel'in karnı burnunda görüntüsü dikkat çekti... - Sayfa:1

Üçüncü kez bebek heyecanı yaşayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, Bodrum ve Dalaman’dan sonra tatile Çeşme’de devam ediyor.

Oğulları Ali ve Han ile birlikte tatil yapan Bergüzar Korel'in karnı burnunda görüntüsü dikkat çekti... - Sayfa:2

Oğulları Ali ve Han’la birlikte plajda görüntülenen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, kalabalık bir aile olmaya hazırlanıyorlar…

Oğulları Ali ve Han ile birlikte tatil yapan Bergüzar Korel'in karnı burnunda görüntüsü dikkat çekti... - Sayfa:3

Bergüzar Korel karnı burnunda görüntüsüyle dikkat çekerken çizgili bir bikini tercih etti. Oyuncu oğlu Han’la neşeli dakikalar geçirdi.

 

Oğulları Ali ve Han ile birlikte tatil yapan Bergüzar Korel'in karnı burnunda görüntüsü dikkat çekti... - Sayfa:4

Ünlü çift önceki gün plajda Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’yle bir araya geldi. Korel tatil dönüşü doğum hazırlıklarına başlayacak..

Oğulları Ali ve Han ile birlikte tatil yapan Bergüzar Korel'in karnı burnunda görüntüsü dikkat çekti... - Sayfa:5

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio