McGREGOR VE DEV YATI

Conor McGregor, UFC ringlerinin en popüler ve sivri karakterlerinden ve dünyanın hakkında en çok konuşulan sporcularından biri.

Ringde ortaya koyduğu performans kadar sivri dili, tartışmalı açıklamaları ve özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Conor McGregor, bir kez daha manşetleri süslüyor.

Conor McGregor, bu kez de özel yapım Lamborghini yatıyla gündeme geldi. Dev yatın fotoğrafları nefesleri kesti.

Lamborghini tarafında üretilen yatın boyu tamı tamına 19 metre. Yatı The Tecnomar adlı şirket ünlü sporcu için özel olarak tasarladı ve üretti.

Kendine özel bu muhteşem yat ise sporcuya 2.6 milyon pounda mal oldu. Bu rakam duyanların dudaklarını uçuklatsa da McGregor, yatın fiyatını hiç dert etmedi.

Zira McGregor’ın kişisel serveti 2020 yılında 48 milyon dolar olarak açıklanmıştı. Veriler ünlü ekonomi dergisi Forbes’a ait.

33 yaşındaki karma dövüş sanatları sporcusu kariyerine 7 Haziran 2020’de nokta koyduğunu açıklamıştı. Ancak bu onun için alışılmadık bir durum değil.

Daha önce 2016 yılında da sporu bıraktığını açıklayan McGregor, Nate Diaz ile dövüşmek için tekrar ringlere çıkmış ardından sırasıyla Eddie Álvarez ve Floyd Maywether ile gösterişli maçlara çıkmıştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir