BODRUM’DAKİ EV İÇİN HER AY BU KADAR ÖDÜYOR

Oyuncu Ebru Polat, son dönemde kendi markasının çıkaran ünlüler arasında yerini aldı. Polat, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Ebru Polat'ın Bodrum'da kiraladığı villanın kirası dudak uçuklattı
KİRASI 100 BİN TL

Ebru Polat yaz için Bodrum’u tercih etti. Bodrum’dan ev kiralayan Polat’ın ödediği ücret olay oldu. Yalıkavak’ta lüks bir villa tercih eden Polat aylık 100 bin lira kira ödüyor.

Magazin D’nin haberine göre, Polat, “İstanbul’da ev almayı seviyorum burada ise kiralamayı. Yazlığa gidip o kadar yatırım yapmam” dedi.
Ünlü şarkıcı, açıklamasının devamında “Bodrum’a artık yatırım yapacağım fark ettim ki buraya yatırım yapmak daha karlıymış” demesi de dikkat çekti.

Sosyal medya paylaşımları çok konuşulan Ebru Polat, 1.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından, takipçilerinin kendisine yönelteceği soruları yanıtlayacağını belirtti.

Tolgahan Yıldız ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı, “Evlilik ne zaman?” sorusuyla birlikte, “Birlikteliğiniz var zaten. Bebek de gelsin artık. Her şey zamanında iyi Ebru Hanım” yorumunu cevapsız bırakmadı.
“EVLENMEK İÇİN EVLENMEM”
Ebru Polat, “Evlenmek istesem hemen evlenebiliriz zaten. Tolga dünyanın en iyi adamlarından biri ama şu anda düşünmüyorum” dedi.
37 yaşındaki şarkıcının, “Her konuda çok iyi anlaşmamız gerekli, bizim sıkıntılarımız var. Birbirimizi anlayamadığımız şeyler var. Ben evlenmek için evlenmem öyle” itirafı şaşırttı.
Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir