YANGIN BÖLGESİNDE DUYGU YÜKLÜ NOT

Türkiye’nin çeşitli noktalarında etkili olan orman yangınları ile mücadele tüm hızıyla sürerken afet bölgesine yardımlar da devam ediyor. Mersin Aydıncık’a gönderilen destek kolisinde minik Cemre’nin notu ise duygulandırdı. Minik Cemre mesajında, ‘Sakın üzülmeyin. Birlik olur, yeniden yeşeririz biz.’ ifadelerini kullandı.

Mersin Aydıncık’a gönderilen destek kolisinden çıkan notta minik Cemre, “Sakın üzülmeyin. Birlik olur, yeniden yeşeririz biz.” ifadelerini kullandı. Orman Genel Müdürlüğü’nden gelen paylaşım ise şu şekilde:

Mersin Aydıncık’a vatandaşlarımızın gönderdiği destek kolisinden minik Cemre’nin bu notu çıktı.

Sevgili Cemre, güzel kalbinle yazdığın bu not bizleri çok duygulandırdı.

Sen de merak etme sana yeşil bir vatan bırakacağız.

Yangın bölgesinde duygulandıran not Sakın üzülmeyin. Birlik olur, yeniden yeşeririz biz

ÇOCUKLARIN NOTLARI BAŞKANI DUYGULANDIRDI

Manavgat’ta orman yangınlarıyla mücadele sürerken, Türkiye’nin her yanından gelen destek kampanyaları ise moral veriyor. Sosyal medya hesabında çocukların gönderdiği notları paylaşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Sözen paylaşımında, “Yaşadığımız yangın felaketine destek için Türkiye’nin dört bir yanından çocuklarımız acılarımızı paylaşıyor. Böyle evlatlarımızın olduğunu bilmek, acılarla olan mücadelemizde bize güç katıyor. Sizleri kocaman yüreklerinizden öpüyorum altın yürekli çocuklarımız” dedi.

Yangın bölgesinde duygulandıran not Sakın üzülmeyin. Birlik olur, yeniden yeşeririz biz

Çocuklar harçlıklarını ekledikleri notlarda ise üzüntülerini dile getirdi. Adıyaman’da oturan Tunahan Kaya, 5 lira eklediği notunda şu ifadeleri kullandı:

“Evi yanan kardeşlerim benden size bir hediye, güle güle kullanın. Bir Adıyamanlı olarak elimden bu kadar geliyor. Sizleri seviyorum. Bu da benim harçlığım.”

Antalya Serik’ten Müzeyyen Elif Vural ise gönderdiği notta, “Allah yardımcınız olsun. Bizim de başımıza geldi ama ne olursa olsun pes etmeyin, ayakta durun, savaşın sonuna kadar. Destekçinizim, yardıma ihtiyacınız olursa haber verin. Sizleri seviyoruz” dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir