BERDAN MARDİNİ ESKİ EŞİYLE İLGİLİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Şarkcıı Berdan Mardini‘nin eski eşi Fatoş Yelliler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada boşanma aşamasındayken Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf etti. Yelliler’in açıklamasının ardından ünlü şarkıcı da sessizliğini bozdu.

Modacı Gülşah Saraçoğlu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz ile ilişkisine yeniden şans vermişti. Geçtiğimiz haftalarda evlilik kararı alan çiftten Saraçoğlu, Göz ile dördüncü kez ayrıldıklarını duyurmuştu.

'Yasak aşk' açıklaması gündem oldu! Berdan Mardini sessizliğini bozdu - Sayfa:2

Yeni bir açıklama yapan ve ‘Konuşursam insan içine çıkamazlar’ diyen Saraçoğlu, ayrılık nedeninin ‘yasak aşk’ olduğunu itiraf etmişti. Açıklamada geçen kişinin ünlü bir isim olduğu iddia ediliyordu. O kişinin Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler olduğu öne sürülmüştü.

'Yasak aşk' açıklaması gündem oldu! Berdan Mardini sessizliğini bozdu - Sayfa:3

‘YASAK AŞK’ İDDİALARINA YANIT

Tüm bu gelişmelerin ardından iki çocuk annesi Yelliler, konuyla ilgili sosyal medya hesabından “Özel hayatıma ilişkin basında çıkan haberler neticesinde bu açıklamayı yapmak lüzumu doğmuştur” diyerek açıklama yaptı.

'Yasak aşk' açıklaması gündem oldu! Berdan Mardini sessizliğini bozdu - Sayfa:4

“Eski eşimle boşanmakta olduğum aşamada, Gökhan Göz Bey ile tanışmış ve kendisiyle kısa bir arkadaşlığımız olmuştur. Gökhan Bey ile tanıştığım sırada kendimi Fransız kimliğimle tanıtmam dolayısıyla kendisi benim Türkiye’de kim olduğumu ve evli olduğumu bilmemekte idi. Bu doğrultuda kendisi hakkında yapılan çirkin ifadelerin haksız olduğunu, hem kendisinin hem de ailesinin Türkiye’de saygın kişilerden olduğunu belirtmek isterim.”

'Yasak aşk' açıklaması gündem oldu! Berdan Mardini sessizliğini bozdu - Sayfa:5

“Nitekim silahlı saldırıya maruz kaldıktan sonra kendisinden yardım istemem neticesinde Gökhan Bey merhametli ve vicdan sahibi bir kişiden beklenebileceği gibi bu süreçte destekte bulunmuştur” diyen Yelliler, sözlerini şöyle noktaladı:

'Yasak aşk' açıklaması gündem oldu! Berdan Mardini sessizliğini bozdu - Sayfa:6

“Yaşanılanlar sebebiyle derin üzüntü içinde olduğumu, bu olaylarla daha fazla anılmak istemediğimi ve bu açıklamanın konu hakkında yaptığım son açıklama olduğunu belirtirim.”

HERKES FITRATINA UYGUN KİŞİLERLE

Fatoş Yelliler’in bu itirafı kısa sürede gündem olurken; dört ay önce anlaşmalı olarak boşandığı şarkıcı Berdan Mardini de sessizliğini bozdu.

Instagram’ın hikaye kısmından bir not paylaşan Mardini, “Herkes fıtratına uygun kişilerle, olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Bodrum’da sahne aldıktan sonra muhabirlerin sorularını yanıtlayan Berdan Mardini, eski eşiyle alakalı, “Gazetelere yansıyan haberler doğrudur, ben zaten hiçbir zaman yalanlamadım. Herkes hak ettiğini yaşar bu dünyada. Bizim bilmediğimiz görmediğimiz bir takım şeyler oldu, bunları gördükten sonra beraber olmamız mümkün değildi. Allah hayırlısını etsin” demişti.

BU İNSANIN HAYATINDA BİR TEK BEN Mİ VARIM?

“Eski eşine saldıracak bir insan böyle mi durur?” diyen şarkıcı, “Ben onu avukatımla beraber yaptığım açıklamalarda sürekli yazıyorum ama bu sürekli bana soruluyor. Bir tek ben mi varım bu insanın hayatında, ailesi yok mu? Karışık durumlar pozisyonlar olmadı mı? Bunları izlemediniz mi? Bunları sormak için akıl ve mantık gerekiyor” diye konuşmuştu.

Mardini, sözlerine, “Benim böyle şeylerle hiçbir zaman işim olmadı. Sanatım ve işimle gündeme gelmeye çalıştım. Bunları yıkmaya çalışan böyle ahlaksızlıklar yapan insanlara da hiçbir zaman tasvip etmedim. Şeref, haysiyet yoksunu insanları hayatımdan çıkarttım, bu da benim için tecrübe oldu. Çocuklarımın velayeti bende bu her şeyi açıklamıyor mu?” şeklinde devam etmişti.

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi’nde çocuklarını görmeye giden Berdan Mardini’nin eski eşi, kırmızı ışıkta beklediği sırada otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradı. Motosikletle gelen 2 kişi araca defalarca ateş açtı. Tabancadan çıkan mermilerle Karademir’i bacağından yaralarken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir