HANDE ERÇEL: KEREM İLE SEVE SEVE OYNARIZ

“BİRLİKTE SİNEMA FİLMİ TEKLİFİ İDDİASI DOĞRU DEĞİL”

Kendisi gibi oyuncu olan Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Hande Erçel, önceki gün menajerlik şirketinde toplantı yaptı. Çıkışta muhabirlerle sohbet eden Erçel, sevgilisiyle birlikte rol alması için sinema filmi teklifi geldiği yönündeki sorulara cevap verdi. Ünlü oyuncu, “Ben de sizlerden öğreniyorum arkadaşlar, böyle bir teklif gelmedi. Tabii ki gelirse seve seve oynarız.” ifadelerini kullandı.

Hande Erçel: Kerem Bürsin'le seve seve oynarız - Magazin haberleri

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün menajerlik şirketinde toplantı yaptı. Birkaç saat sonra çıkış yapan Erçel, keyifli halleriyle dikkat çekti.

Hande Erçel: Kerem Bürsin'le seve seve oynarız - Magazin haberleri

“BÖYLE BİR TEKLİF GELMEDİ”

Gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen 27 yaşındaki oyuncu, sevgilisi Kerem Bürsin ile birlikte rol alması için sinema filmi teklifi geldiği yönündeki sorulara yanıt verdi.

Konu hakkında konuşan Hande Erçel, “Ben de sizlerden öğreniyorum arkadaşlar, böyle bir teklif gelmedi. Tabii ki gelirse seve seve oynarız.” diyerek, gülümsedi.

Hande Erçel: Kerem Bürsin'le seve seve oynarız - Magazin haberleri

“NE DİYEBİLİRİM Kİ?”

Sosyal medyada Türkiye’nin en kaslı erkekleri sıralamasında zirveyi zorlayan Kerem Bürsin’in bu kadar konuşulmasına yanıt vermeyen Erçel, “Bu soruya ne diyebilirim ki?” ifadelerini kullanarak, kahkaha attı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir