TRUMP EBEVEYİNLİK DERSİ VERDİ

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Donald Trump, yakın zamanda yayınlanan bir röportaj videosuyla gündemde. Trump, 11 yaşındaki bir genç kıza ebeveynlik hakkında konuştu.

İş insanı Adam Weitsman‘ın kızı Clover Weitsman, siyasi yelpazenin farklı taraflarını öğrenmek için bir çevrimiçi eğitim projesinin parçası olarak eski başkanla röportaj yaptı.

11 yaşındaki Weitsan, röportajı babasının özel jetinde gerçekleştirdi.

Former President Donald Trump, right, was interviewed by 11-year-old Clover Weitsman on April 30, when he told her never to drink or do drugs

14 Ağustos’ta baba Weitsan’ın Instagram hesabında yayınlanan röportajda Clover Weitsan, Trump’a, babasına “kız kardeşlerini ve onu yetiştirme konusunda babasına ne tavsiyede bulunacağını” sordu.

The interview was conducted in Adam Weitsman's effort to get his daughter to learn about all the sides of the political spectrum, he explained on Facebook and Instagram

Eski Başkan genç kızın sorusuna, “Tamam, hazır mısın” şeklinde cevap vererek sözlerine şöyle devam etti:

“Beş çocuğum var. Konuşabilecek yaşta oldukları günden itibaren uyuşturucu yok, alkol yok, sigara yok dedim. Ve onlara her zaman babalarının çok güçlü, akıllı ve iyi para kazandığını düşündüğünü söyledim.”

ABD’nin eski Başkanı olan Donald Trump’ın, Donald Trump Jr., Ivanka Trump, Eric Trump, Tiffany Trump ve Baron Trump adından 5 çocuğu bulunuyor.

Ağabeyi Fred, 42 yaşında alkolizmden öldü.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir