ESKİ BAŞROL YENİLERİNİ ELEŞTİRDİ

Ünlü besteci Barbra Streisand, Pazar günü Avustralya’da The Sunday Project isimli bir televizyon programında, aktör Bradley Cooper ve Lady Gaga bir 1976 filmi olan A Star Is Born‘un (Bir yıldız doğuyor) filminde oynamasına dair eleştiride bulundu. Streisand, Beyonce ve Will Smith‘in başrolde olması gerektiğini söyledi.

79 yaşındaki besteci, Bradley Cooper ve Lady Gaga’nın  filmde oynamasını ‘yanlış fikir’ olarak değerlendirdi.

Streisand, a Star Is Born’un 1976 versiyonunda Kris Kristofferson ile birlikte rol aldı. Film aslen 1937’de Janet Gaynor ve Fredric March ile çekilen film daha sonra 1954’te Judy Garland ve James Mason ile yeniden çekildi.

“BEYONCE VE WILL SMITH OLMASI GEREKTİĞİNİ….”

Besteci Streisand, “İlk başta, yeniden yapılacağını duyduğumda, Will Smith ve Beyoncé olması gerektiğini ve bunun ilginç olduğunu düşündüm. Gerçekten tekrar farklı türde müzikler, entegre aktörler, bunun harika bir fikir olduğunu düşündüm. Bu yüzden 1976’da yaptığım versiyona ne kadar benzediğini görünce şaşırdım.” dedi.

Not for her: Barbra Streisand has criticized the 2018 film A Star Is Born with Lady Gaga and Bradley Cooper

You copied us: The icon seems to have a sense of ownership over the story after starring with Kris Kristofferson in the 1976 version of A Star Is Born

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir