KIM’İN KALÇA İMPLANTLARI DİKKAT ÇEKTİ

Bir süredir eşi Kanye West ile boşanma kararıyla gündemde olan Kim Kardashian‘ın (40), oğlu Psalm (2) ile paylaştığı son pozunda değişen görüntüsü dikkat çekti. Kardashian, bir anda sosyal medyada gündemin ilk sıralarına yerleşti.

Kim Kardashian kalçasını mı küçülttü? (İmplant tartışması) - 1

Hayranları, ünlü TV yıldızı ve iş kadınının kalçasının alışılmışın dışında küçüldüğünü ileri sürdü. Bu da yıldızın, bıçak altına yatarak kalçasındaki dolgu malzemesini çıkarttırdığı iddialarının ortaya atılmasına neden oldu. Pozu inceleyen plastik cerrahlar da implantların büyük oranda azaltılmış göründüğünü söyledi.

Her ne kadar Kardashian, bu konuda yıllardır süregelen iddiaları yalanlasa da yani kalçasının doğal olduğunu, hiçbir estetik operasyon geçirmediğini savunsa da hayranları buna bir türlü inanmıyor.

Kim Kardashian kalçasını mı küçülttü? (İmplant tartışması) - 2

Fakat hayranlarının çoğu, dış görünüşü yıllar içinde çok değişen Kim Kardashian’a bu konuda bir türlü inanmadı. Son fotoğrafı paylaşmasının ardından da bu konuda çok sayıda kişi görüş bildirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı “Yemin ederim ki kalçası farklı görünüyor. Kim, kalçanı küçülttün mü?” diye yazdı.

Kim Kardashian kalçasını mı küçülttü? (İmplant tartışması) - 3

Bir başka kullanıcı da “Kim’in kalçasına ne oldu?” sorusunu sordu. Bu kişilerin inancı, Kardashian’ın kalçasını büyük gösteren dolgu malzemesini çıkarttırdığı yolunda.

Kim Kardashian kalçasını mı küçülttü? (İmplant tartışması) - 4

Ertesin gün basına yansıyan fotoğraflara rağmen sadece onlar değil bazı estetik cerrahlar da bu görüşte. Ok Magazine’e konuşan estetik cerrah Mark Ho Asjoe, daha önceki fotoğraflarıyla kıyaslandığında Kim Kardashian’ın kalçasında bir boşluk olduğunu belirterek “Bir şeyler ortadan kaybolmuş” dedi. Cerrah Asjoe, dolgu malzemesinin çıkarılması bir yana Kardashian’ın kalça bölgesinden yağ aldırmış olabileceğini de sözlerine ekledi.

Kim Kardashian kalçasını mı küçülttü? (İmplant tartışması) - 5

Kim Kardashian daha önce kalçasında dolgu malzemesi olduğu iddialarına “Bu saçma tabloid gazetelerin kalçamda implant olduğu iddialarını görüyorum. Herkes kendi işine baksın” diye konuşmuştu. Kardashian, doğum yapmadan önce çekilen fotoğrafları ile anne olduktan sonna çekilenlerin karşılaştırıldığını söyleyerek “Çocuk doğuran herkes bilir ki doğum yaptıktan sonra kilo vermek zordur ve insanın vücudu tamamen değişir” diyerek görüntüsünün doğal olduğunu savunmuştu.

Kim Kardashian kalçasını mı küçülttü? (İmplant tartışması) - 6

21 MİLYON DOLARA SİGORTALATTI İDDİASI

2014 yılında Kim Kardashian’ın kalçasına 21 milyon dolara sigorta yaptırdığı ileri sürülmüştü. Kendisini bu konuda da o zaman birlikte olduğu Kanye West’in ikna ettiği de iddialar arasındaydı.

Kim Kardashian kalçasını mı küçülttü? (İmplant tartışması) - 8

‘SEDEF HASTALIĞI KALÇAMI BÜYÜTTÜ’

Bundan iki yıl sonra da Kardashian katıldığı bir programda kalçasına sağlık sebebiyle enjeksiyon yaptırdığını ve bunun sonucu olarak kalçasının görüntüsünün değiştiğini ileri sürmüştü. Sedef hastası olduğunu belirten Kardashian “İlk olarak annem Kris bacaklarımdaki lekeleri gördü ve benim sedef hastalığına yakalanmış olabileceğimi söyledi” dedi.

Kim Kardashian kalçasını mı küçülttü? (İmplant tartışması) - 9

‘KALÇAMDA GİRİNTİLER OLUŞTU’

Ünlü yıldız o sırada gittiği doktorun kendisine çare olarak kortizonlu iğne yaptığını belirterek, “Sonra da kalçamda dikkat çekecek derecede girinti ve çıkıntılar olacağını söyledi. Hatta bana ‘Herkes kalçana implant yaptırdığını düşünecek’ dedi. Gerçekten de onun söylediği çıktı” diye konuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir