BERGÜZAR KOREL’DEN AŞI AÇIKLAMASI: PSİKOLOJİMİ BİTİRDİ

İki çocuk annesi Bergüzar Korel, yeniden anne olmak için gün sayıyor. Kız bebek bekleyen ve adını Leyla koymaya hazırlanan Korel, bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkati çekti.

Hamile olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel'den flaş aşı kararı! 'Psikolojimi bitirdi' - Sayfa:2

Korel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Çocuklar okullarından uzak kalmasın, lütfen aşınızı olun. Veliler ve öğretmenler, bu yavruların hayatlarından yeterince çaldık” ifadelerini kullanarak herkese aşı çağrısında bulundu.

Hamile olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel'den flaş aşı kararı! 'Psikolojimi bitirdi' - Sayfa:3

Han ve Ali adında iki oğlu olan Korel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada aşılamayla ilgili bir öneride bulundu.

Hamile olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel'den flaş aşı kararı! 'Psikolojimi bitirdi' - Sayfa:4

Aşı olan ve bunu yayınlayan Korel, “Gerçek anlamda evden hiç çıkmadan geçen bir lohusalık ve tekrar gebelik.” ifadelerine yer verdi.

Hamile olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel'den flaş aşı kararı! 'Psikolojimi bitirdi' - Sayfa:5

Aşı olduğu fotoğrafı Instagram’ın hikaye kısmından yayınlayan Bergüzar Korel şu ifadeleri kullandı:

“Açık konuşacağım. Aşı olmak için doğumu bekliyordum. Riskleri konuştuğumuzda sahada çalışmadığım ve ilk günden bugüne çok izole yaşadığım için dayanacaktım. Han’ı doğurup, eve geldikten sonra pandeminin başlaması, yalnız bir bebek büyütmek, tam rahatladık derken vakaların en yüksek olduğu zamanda sürpriz bir şekilde tekrar hamile olduğumu öğrenmem ve yine büyük korkularla oldukça dikkatli bir şekilde yaşamak, hiç bitmeyen bir kaygı. Gerçek anlamda evden hiç çıkmadan geçen bir lohusalık ve tekrar gebelik. Çok yoruldum. Yoğun bakımdaki gebeler, şu an virüsün 3 katı daha yüksek bulaşıyor olması psikolojimi bitirdi.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir