KIZINA YAPTIKLARINDAN DOLAYI ÖDÜLLENDİRİLMEK İSTİYOR

Ünlü şarkıcı Britney Spears‘ın uzun zamandır vasilik konusunda mücadele verdiği babası Jamie, ‘kızının bağımlılık ve zihinsel sağlık sorunlarının ortaya çıkandan çok daha ciddi olduğunu iddia ediyor ve vasisi olarak yaptığı çalışmalardan dolayı ödüllendirilmesi gerektiğini, halkın tüm gerçekleri bilmediğini’ düşünüyor.

Jamie Spears, kızının sorunlarının yeni mahkeme belgelerinde yer alan ve halkın bildiğinden daha ciddi olduğunu iddia ediyor. Kızının vasisi olan baba Spaers, Eğer halk, Bayan Spears’ın 15 sayfalık dosyada yer alan özel hayatının tüm gerçeklerini bilseydi, sadece onun iyi anları değil, aynı zamanda kötü anlarını da bilseydi, Jamie’yi çalışmaları için överdi” diye konuşuyor.

Good guy? In a 15-page filing to Los Angeles County Court, he said: 'If the public knew all the facts of Ms. Spears' personal life, not only her highs but also her lows, all of the addiction and mental health issues that she has struggled with, and all of the challenges of the Conservatorship, they would praise Mr. Spears for the job he has done, not vilify him'

Bay Spears, Britney’nin reçeteli ilaç planını kontrol ettiğini reddetti ve ilaçların eski vasisi Jodi Montgomery tarafından denetlendiğini söyledi.

Bayan Spears, Haziran ayında mahkemede ilaç planı hakkında şikayette bulunmuştu. Özellikle güçlü duygu durumu düzenleyicisi Lityumun reçete edilmesinden şikayet etti.

Serious: Jamie Spears claimed his daughters addiction and mental health issues are more severe than the public knows in new court documents. She's seen in 2018 above

Spears, 2008’den beri koruma altında.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir