DÜNYANIN GÜNDEMİNDE RONALDO TAKASI VAR

Juventus’un, Serie A’nın ilk haftasında Udinese’ye konuk olduğu maça yedek başlayan Ronaldo için “oynamak istemedi” şeklinde iddialar ortaya atılırken Asbaşkan Pavel Nedved, bu durumun normal olduğunu belirterek yalanlamıştı.

SON ROTA İNGİLTERE

Transfer sezonunun başından bu yana ismi Paris Saint-Germain, Real Madrid gibi devlerle anılan Ronaldo’nun İngiltere’ye dönme ihtimalini olduğu belirtilirken PSG defterinin ise henüz kapanmadığı kaydedildi.

Tutto Sport’un Portekizlinin yakın çevresine dayandırdığı haberde, Ronaldo’nun Pep Guardiola’nın çalıştırdığı Manchester City’ye transfer olabileceği ifade edildi. 

Son Dakika: Cristiano Ronaldo transferinde yılın takası Guardiola ya da Lionel Messi...

Haberde, Juventus’un 30-40 gol atabilecek bir oyuncuyu kaybetmek istemediği de belirtilirken olası bir ayrılık durumunda Ronaldo’ya karşılık takasta Gabriel Jesus’u takıma katmak isteyeceği iddia edildi.

Portekizli yıldızın Lionel Messi’de sonra 31 Ağustos’a kadarki sürede transferin yeni yıldızı olacağı kaydedildi.

Correire dello Sport’un haberine göre Ronaldo, Juventus’taki kariyerine son verme kararı alırken yıldız oyuncunun menajeri Jorge Mendes, bir süredir oyuncuya kulüp bulmaya çalışıyor.

KIRMIZI ŞEYTANLAR DA GÜNDEMDE

Masada olan takımlardan birinin de eski kulübü Manchester United olduğu kaydedildi. Mendes’in ise İngiliz devinin Ronaldo’ya ilgisini arttırma amacında olduğu iddia edildi.

Son Dakika: Cristiano Ronaldo transferinde yılın takası Guardiola ya da Lionel Messi...

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir