ANYA TAYLOR-JOY PAPARAZİLERLE BÖYLE YÜZLEŞTİ

The Queen’s Gambit ile Altın Küre kazanan ve Emmy’ye aday gösterilen Anya Taylor-Joy, Edgar Wright’ın Dün Gece Soho’da (Last Night in Soho) filmi öncesi Tatler’a konuştu. Taylor-Joy, yazar Martha Hayes’le yaptığı sohbette şöhretin etkilerine değindi.

Anya Taylor-Joy'dan paparazilere: Av değilim - 1

Independent Türkçe’nin haberine göre, 25 yaşındaki oyuncu, “Pek çok kişi tatlı ve kibar ve sadece sohbet etmek istiyor ve buna bayılıyorum” dedi.

Anya Taylor-Joy'dan paparazilere: Av değilim - 2

Başkalarıyla yaşadığı karşılaşmaların geri kalanı sorulduğundaysa Taylor-Joy, paparazzilere kast ederek “20’ye karşı sadece bir kişi olduğunuz başka zamanlar da var ve bu fiziksel olarak güvenli değil” diye konuştu.

Anya Taylor-Joy'dan paparazilere: Av değilim - 4

Taylor-Joy, mayıs ayında Saturday Night Live’ı sunmak için New York’tayken paparazzilerle yaşadığı deneyimin kendisini çok korkuttuğunu itiraf etti.

Anya Taylor-Joy'dan paparazilere: Av değilim - 5

Eve gidip ağladığını ancak durumu sonra atlattığını söyleyen Anya Taylor-Joy bulduğu çözümü anlattı:

“Ertesi sabah dışarı çıktım ve ‘Merhaba, benim adım Anya. Kamerayı indirelim ve tanışalım’ dedim. Ben av değilim. Kaçmak istemiyorum. Şunu tercih ederim: Bunun senin işin olduğunu anlıyorum ve umarım ufak tefek bir kadın olduğumu ve şu anda korktuğumu anlayabilirsin. Bu yüzden anlaşabilir miyiz, böylece işini yapabilirsin ve ben de daha az korkmuş hissedebilirim?”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir