ONLAR ÇOK KONUŞULAN KRALİYET EBEVEYNLERİ

Çocuklarını Kraliyet Ailesi’nin tartışmalı gündeminden uzak tutan Kate Middleton ve Prens William, başarılı ebeveynlik performanslarıyla konuşuluyor.

Independent’ın haberine göre; son dönemde özellikle Prens Harry ve Meghan Markle‘la yaşadıkları gerginliklerle gündeme gelseler de Kate Middleton ve Prens William‘ın çocuklarını bu gündemlerden uzak tuttuğu ve başarılı bir ebeveynlik örneği sergilediği konuşuluyor.

Kate Middleton ve Prens William'ın ebeveynlik sırları - 2

The Sun’a konuşan Kraliyet Ailesi’ne yakın bir kaynağın belirttiğine göre; bu, perde arkasında Cambridge Dükü ve Düşesi’nin gösterdiği çabadan kaynaklanıyor.

Kate Middleton ve Prens William'ın ebeveynlik sırları - 3

Gözde çiftin paylaştığı aile fotoğraflarında çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis bugüne kadar hep mutluyken görülmüştü. Aileye dair açıklama yapan kaynak, “Konumları gereği William ve Kate son derece organize ebeveynler olmak zorundaydı” dedi.

Kate Middleton ve Prens William'ın ebeveynlik sırları - 4

Prens William ve Kate Middleton’ın gösterdikleri tüm çabaları sanki kendiliğindenmiş gibi gösterme konusunda epey maharetli olduğu belirtildi.

Kate Middleton ve Prens William'ın ebeveynlik sırları - 5

Vanity Fair’in haberine göre, özellikle Middleton’ın kendi ailesinden gördüğü sıkı bağların ebeveynliğe yaklaşımını büyük oranda belirlediği ifade ediliyor.

Kate Middleton ve Prens William'ın ebeveynlik sırları - 6

Kate, destekleyici bir aileden geliyor bu yüzden aile bağlarına, arkadaş ve organizasyon ağlarına çok düşkün. Ebeveyn olarak kollarını sıvayıp spor günleri, bağış toplama etkinliği gibi okul etkinliklerine yardım etmekte çok iyiler. Ebeveynliğin normal zorluklarıyla uğraşan normal anne babalar gibi olmaya çalışıyorlar.

Kate Middleton ve Prens William'ın ebeveynlik sırları - 7

Kaynaklar çiftin yalnızca uyum sağlamaya çalıştığını belirtti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir