ÜNLÜ ÇİFTİN SÖRF TUTKUSU

Oyuncu Alina Boz, ünlülerin popüler sporu ‘kite sörf’ yani uçurtma sörfü yaptı. Bu spor, rüzgara bırakılan bir paraşütün çekim gücüyle deniz üzerinde sörf tahtası ile kayarak yapılıyor.

Boz, önce paraşütünü bir el pompasıyla şişirerek hazırladı. Sonra paraşütten aşağı sarkan tutma aletini sıkıca kavrayarak üzerinde durduğu sörf tahtasıyla deniz üzerinde süzülmeye başladı. Rüzgar kuvvetlenince bir ara hafifçe yükseldi.

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, oyuncu maceradan maceraya koşarken sevgilisi Mithat Can Özer ise mekanın gölge bir kısmında arkadaşlarıyla sohbet etmeyi tercih etti.

Alina Boz ile kendisinden 17 yaş büyük şarkıcı sevgilisi Mithat Can Özer, geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da objektiflere takılmıştı.

Arkadaş grubuyla beach’te bir araya gelen ünlü çifte; Gizem Karaca, Erkan Avcı, Asena Tuğal, Halit Özgür Sarı, Ece Özdikici eşlik etmişti.

Ünlü oyuncu, sevgilisi Mithat Can Özer’le birlikte uzun süre denizde kalmayı tercih etmişti. İkili sonrasında denizden çıkıp, günü arkadaşlarıyla sohbet ederek geçirmişti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir