AŞKLARINI İLAN ETTİLER

Kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınıp sevilen ve vefatıyla tüm Türkiye’yi yasa boğan Neslican Tay’ın hayatını canlandıran genç oyuncu Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu’nun ilişkisi ortaya çıktı.

‘Kırgın Çiçekler’ dizisinde canlandırdığı yetimhanede yaşayan genç kızlardan Kader karakteriyle gönüllerde taht kuran Irmak, ile Sarp Levendoğlu’nun sürpriz aşkı magazin gündeminde şok etkisi yarattı.

Irmak, son olarak özel hayatındaki gelişmeyle gündeme geldi. Naz Çağla Irmak’ın, gönlünü kendisi gibi oyuncu olan Sarp Levendoğlu’a kaptırdığı iddia edildi. Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Derya Şensoy’la yollarını altı ay önce ayıran Sarp Levendoğlu ile kendisinden 15 yaş küçük sevgilisinin aşk pozları sosyal medyayı salladı.

YANAK YANAĞA PAYLAŞIM

Irmak, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile aşk iddialarını güçlendirdi. Irmak ve Levendoğlu’nun yanak yanağa paylaştığı samimi poz, sosyal medyada geniş yankı buldu. Irmak paylaşımına Levendoğlu’nu etiketleyerek kalp emojisi koydu.

AŞKINI İLAN ETTİ

Daha önce “Bir daha evlenmem” açıklamasını yapan Levendoğlu, “Demir Kadın Neslican” filminde Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak ile yeni bir aşka yelken açtı. Önceki gün bir araya gelen çift, birlikte objektif karşısına geçti. Irmak, Sarp Levendoğlu ile pozlarını Instagram hesabından yayınlayarak, aşklarını gözler önüne serdi. Samimi halleriyle dikkat çeken aşıkların bir hayli neşeli olduğu da gözlerden kaçmadı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir