RONALDO’NUN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Alex Ferguson için ‘baba’ benzetmesinde bulunan Ronaldo, Manchester United’ın kendisi için ne anlam ifade ettiğinden bahsetti.

2003-2009 yılları arasında Manchester United’da oynarken, Alex Ferguson’un tedrisatından geçtiğini belirten Cristiano Ronaldo, Ferguson’la aralarında hoca-öğrenci ilişkisi olmadığını vurguladı. İkili ilişkilerinin çok iyi olduğunu söyleyen Ronaldo, “O benim için baba gibidir. Bana çok şey öğretti. Ona minnettarım. Tekrar dönmemde en önemli etkendi. Onu gerçekten çok seviyorum” dedi.

İtalya’dan İngiltere’ye geçişinin önemli bir karar olduğundan bahseden ünlü futbolcu, “Bana göre tam yerinde bir karardı. Tekrar Manchester United’da oynayacak olmaktan ötürü çok mutluyum. Takım arkadaşlarımın kupalar kazanmasında yardımcı olmak istiyorum. Tarih yazmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Manchester United taraftarı önünde tekrar oynayacak olmaktan ötürü duyduğu heyecanı dile getiren Ronaldo, “Taraftar futbolun anahtarıdır, lokomotifidir. Stadyumlar tekrar taraftarlarla dolup taştı. Manchester United taraftarını iyi biliyorum. Onlar çok özel. Gol ve asist yaparak onların beklentilerini boşa çıkarmayacağım. Onları tekrar görmek için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

2003 yılında Sporting Lizbon’dan 19 milyon Euro karşılığında Manchester United’a geçen Cristiano Ronaldo, 6 yıl sonra bu kez 94 milyon Euro’ya Real Madrid’in yolunu tuttu. 6 yılda 292 maça çıkan ünlü futbolcu, 118 gol atıp 69 asist yaptı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir