Şahan Gökbakar, Fatih Erbakan’ı ‘ti’ye aldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, koronavirüs aşılarıyla ilgili gündem yaratacak ifadeler kullanmıştı. Sosyal medya hesabından aşı karşıtlarını eleştiren ünlü oyuncu Şahan Gökbakar’ın yeni paylaşımı gündem oldu. Şahan’dan, Erbakan’a ince göndermeler geldi.

Koronavirüs salgınına karşı geliştirilen aşılar, bir kısım insanlar tarafından kabul görmedi ve eleştiri konusu haline geldi.

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar da, koronavirüs aşısı karşıtlarını sosyal medya hesabından paylaştığı bir görselle tiye aldı.

Koronavirüs aşısının insan vücudunda farklı etkilere yol açacağına inanan aşı karşıtlarına ilişkin fotoğraf paylaşan Şahan Gökbakar şu ifadeleri kullandı:

“Bu sabah baş ağrısı, ışığa, sese aşırı duyarlılık ve ishal şikayetleriyle uyandım. Bakın ne haldeyim. Sorumlusu kim bunun? Tabii ki küresel güçler… Hücre çekirdeğime etki edip beni bu hale getirdiniz de elinize ne geçti? Büyük oyun, büyük oyun dediğiniz bu muydu? Çipleseydiniz daha iyiydi… Allah sizi bildiği gibi yapsın Bill Gates ve küresel arkadaşları… Not: Göbeğimden aşağısı, vücudumun alt yarısı goril şeklinde şu an. Uygun olmaz diye onu çekip paylaşmıyorum.”

İşte o paylaşım:

ERBAKAN NE DEMİŞTİ?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, koronavirüs aşılarıyla ilgili gündem yaratacak ifadeler kullanmıştı. Aşı olmadığını ve olmayı da düşünmediğini belirten Erbakan, mRNA aşısı olanlar için “mRNA demek insanın hücre çekirdeğine girmek demektir. O insanların yarı insan yarı maymun çocuklar doğurmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı, 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir. Biz pandeminin başında bir demeç vermiştik. O zaman demiştik ki bu virüs siyonizmin amaçlarına hizmet edecek. Şu anda da aynı endişemiz devam ediyor” demişti.

Nomberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir