Survivor All Star’ın ikinci yarışmacısı belli oldu

Survivor All Star 2022 ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Survivor 2020 ikincisi Barış Murat Yağcı’nın ardından Survivor All Star 2022’ye dahil olan ikinci isim de belli oldu.

Survivor All Star'ın ikinci yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu oldu - Sayfa:3

TV100’ün haberine göre, çekimleri Dominik’te gerçekleştirilen, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor All Star 2022’nin ikinci yarışmacısının Aleyna Kalaycıoğlu olduğu iddia edildi.

Survivor All Star'ın ikinci yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu oldu - Sayfa:4

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Barış Murat Yağcı, Survivor All Star 2022 yarışmasına katılacağını açıkladı.

Yeniden yarışma programında şansını deneyecek olan Yağcı, yaptığı açıklamada, ”Survivor All Star 2022’ye katılacağım için mutluyum, bu sefer daha farklı olacak. O sebeple çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

Survivor All Star'ın ikinci yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu oldu - Sayfa:5

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

“Peşinden gidecek cesaretim vardı gerçekleştirdiğim hayalleri Survivor’la taçlandırmaya gidiyorum” diyen Aleyna Kalaycıoğlu kimdir sorusuna yarışmanın internet sitesinde şu yanıt veriliyor:

Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Yalova’da büyüyen Kalaycıoğlu, daha sonra İstanbul’a taşındı. Liseden sonra dil eğitimine ağırlık veren Kalaycıoğlu ABD’de Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı.

Survivor All Star'ın ikinci yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu oldu - Sayfa:6

ALEYNA KALAYCIOĞLU HANGİ SPORLARI YAPIYOR

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, yaklaşık 10 senedir voleybol oynuyor. Son üç yıldır okulun beach voleybol takımında da yer alıyor.

Survivor All Star'ın ikinci yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu oldu - Sayfa:7

Aleyna Kalacıoğlu, yarışmaya ilişkin paylaşımında, “Peşinden gidecek cesaretim vardı, gerçekleştirdiğim hayallerimi taçlandırmaya geliyorum! Bekle beni SURVIVOR kadın şampiyonluğu için geliyorum! mesajını yayınladı.

Survivor All Star'ın ikinci yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu oldu - Sayfa:8

Kalaycıoğlu yarışmaya katılma sürecini de şöyle anlatıyor:

“Survivor’a ilk defa bu sene başvurdum ve ilk 6’da yer aldım. Survivor süreci zorlu geçti hem mental hem fiziken fakat sonunda sona geldik ve şimdi yeni bir başlangıç başlıyor.”

Survivor All Star'ın ikinci yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu oldu - Sayfa:10

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir