“Bana ateş emojili yorum yapabilirler”

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Mood Ödülleri, dün akşam Boğaziçi Gösteri Merkezi’nde yapılan törenle sahiplerini buldu. Geceye; sanat, spor ve iş dünyasından bir çok ünlü isimler katıldı.

Burak Akan tarafından organize edilen 8. Mood Ödülleri, sunuculuğunu Azra Akın ve Mustafa Üstündağ’ın üstlendiği gecede jüri oylarıyla belirlenen ödüller sahiplerine verildi.

Azra Akın’ın yönetim kurulu başkanı olduğu Umudum Olur Musun Derneği’ne destek sağlamak amacıyla düzenlenen gece için Nurgül Yeşilçay kendi yaptığı tablosunu, Arzum Onan da yaptığı heykeli bağışladı.

Düzenlenen açık artırmada Onan’ın heykelini iş insanı Yaşar Yolcular, Yeşilçay’ın tablosunu da Burak Akan satın aldı.

Geceye yaptığı esprilerle damga vuran ünlü isimlerden biri olan oyuncu Nurgül Yeşilçay, ‘Yılın En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü almak için sahneye çıkarken “Ben bu ödülü Çağla’dan önce almalıyım.” diyerek epri yaptı.

“KORUMAMLA GELDİM”

Törene Cem Özer ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat ile katılan Nurgül Yeşilçay, “Korumamla geldim.” ifadelerini kullandı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yeşilçay, ateş emojisiyle yapılan yorumlara, “Benim için bir sorun yok, ateş güzeldir. Korumam da onayladıysa sorun yok.” dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir