Bella Hadid sonbahar stilini konuşturuyor

Filistin asıllı Amerikan model Bella Hadid, geçen gün New York City’nin NoHo sokaklarında tepeden tırnağa ekose görünümüyle sezonluk bir tarz sergiledi.

Bella Hadid'in sonbahar stili - 1

Harper’s Bazaar’ın stilini mercek altına aldığı Hadid, siyah-gri ekoseli bir blazerin yanı sıra koyu mavi paneller ve yıldız şeklinde diz yamalarıyla daha fazla ekoseyi, beyaz ve dekolteli atletin üzerine bir blazer ile giydi. Siyah kare burunlu botlarla asi görünümünü tamamladı.

Bella Hadid'in sonbahar stili - 3

Chanel çanta, dizüstü bilgisayar ve klasik defter taşıyan Hadid, stilini saçlarını topladığı turuncu bir tokay küçük mavi güneş gözlükleri ve kolyesiyle süsledi.

Bella Hadid'in sonbahar stili - 4

Bella Hadid eylül takvimine yeni kurulan içecek markası Kin Euphorics ile ortaklığını duyurarak başladı. Ayrıca New York Moda Haftası sırasında markanın lansman partisine de ev sahipliği yaptı.

Bella Hadid'in sonbahar stili - 5

Model ayrıca hafta başındı yeğeni Khai’nin ilk doğum gününü kutladı. Kız kardeşi Gigi Hadid’in küçük kızına Instagram’da tatlı bir övgüde bulundu, kendisinin ve Khai’nin ailenin Pennsylvania’daki çiftliğinde birkaç fotoğrafını paylaştı.

Bella Hadid'in sonbahar stili - 6

Bella Hadid’in sonbahar stilinden fotoğraflar...

Bella Hadid'in sonbahar stili - 7

Bella Hadid'in sonbahar stili - 8

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir