Onlar Hollywood’un terazileri

Kimi güzel, kimi yakışıkı, kimi pratik, kimi ise kararsız… İşte adaletleriyle ön planda olan ve Venüs tarafından yönetilen terazi burcunun dünyadaki örnek isimleri…

Will Smith

Kızılderili ve Afrika kökenli aktör, 25 Eylül 1968 Philadephia doğumlu… Oyuncunun son sekiz gişelerden 100 milyon dolar ve üstü gelir getirdi. Smith, aynı zamanda rap müzik ile de ilgileniyor.

Kate Winslet

5 Ekim doğumlu aktris, Oscar’a altı kere aday gösterilen en genç oyuncu olmayı başardı. Aynı zamanda Altın Küre Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ve
‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü aynı yılda kazandı.

Catherine Zeta-Jonas-Michael Kirk Douglas

25 Eylül doğumlu iki oyuncu, 2000 yılında hayatlarını birleştirdi. Bir kızları bir de oğulları bulunan ikili, uzun yıllardır Hollywood’un en gözde çiftleri arasında yer alıyor.

Serena Williams

Şampiyon raket, 26 Eylül 1981 Michigan doğumlu… Bir çocuk annesi profesyonel tenisçinin, 23 Grand Slam şampiyonluğu ve çift kadınlarda üç, tek kadınlarda bir olimpiyat altın madalyası bulunuyor.

Hilary Duff

28 Eylül 1987 Houston doğumlu oyuncu, küçük yaşlardan itibaren oyunculuk dersleri aldı. Aynı zamanda sekiz albümü de bulunan yıldız, müzik ve film kariyerinin yanında milyon dolar’lık Stuff by Hilary Duff adlı şirketin sahibidir.

Matt Damon

Matt Damon 8 Ekim 1970, Massachusetts doğumlu aktör, aynı zamanda üç çocuk babası. Oscar ödüllü oyuncu, Harvard Üniversitesi Edebiyat bölümü mezunu.

Gwyneth Paltrow

ABD’li oyuncu, 27 Eylül 1972 Los Angeles doğumlu. İlk evliliğini Coldplay grubunun solisti Chris Martin ile yapan ve iki çocuk sahibi olan aktris, ikinci evliliğini ise Brad Falchuk ile gerçekleştirdi.

Gwen Stefani

3 Ekim 1969 Fullerton doğumlu şarkıcının üç çocuğu bulunuyor. Stefani, aynı zamanda oyunculuk ve moda tasarımcılığıyla da ilgileniyor.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir