Moda dünyası bu defilede buluştu

HELLO! dergisi ve Fashion TV işbirliği ile Kuruçeşme Oligark İstanbul’da, “Hello! Couture Show With Fashion TV” defilesi düzenlendi. Fashion TV ve Hakman yöneticilerinin ev sahipliğini üstlendiği defile, sosyete ve cemiyet dünyasının birçok ünlü ismini bir araya getirdi.

PODYUMA ÇIKAN TASARIMLAR BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un, sanat yönetmenliğini Ferhan Aral’ın yaptığı, DJ kabininde Mert Hakan’ın olduğu defilede, ünlü tasarımcılar Zeynep Erdoğan, Emre Erdemoğlu, Dilek Hanif, Arzu Kaprol, Özlem Süer ve Sibel & Ferruh Karakaşlı’nın yeni koleksiyonları moda severlerin beğenisine sunuldu.

Uzun süren pandemi sonrası normalleşmenin başlamasıyla gerçekleştirilen  ilk moda şovlarından biri olan HELLO! Couture Show With Fashion TV etkinliğinde podyuma çıkan tasarımlar, konuklardan büyük alkış aldı.

Fashion Tv Türkiye temsilcisi Enis Onat ve Hakman Aziz Süer işbirliğinde gerçekleşen organizasyon moda dünyasında dikkat çekti.

Moda ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin katıldığı HELLO! Couture Show with Fashion TV Defilesi, Laurastar’ın ana sponsorluğunda yapıldı.

Tüketici elektroniğinin lider şirketi Hakman’ın Türkiye ile buluşturduğu Melitta ve BaByliss markalarının yan sponsor olduğu etkinliğe, Baseus da hediye sponsoru olarak destek verdi.

Defileden görüntüler:

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir