Tuğba Ünal, Altın Kelebek’de

Ünlü şarkıcı Tuğba Ünal, ‘Yılın En iyi Çıkış Yapan İsmi’ dalında Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne aday oldu. ‘Kalbince’ albümünde yer alan Oykan Atay’ın unutulmaz eseri ‘İzler Durur’ eserini seslendiren sanatçı, bu yıl 13 ödüle layık görüldü.

‘Başarımız taçlandı’

‘KALBİNCE’ UĞURLU GELDİ

Ünal, “Kalbince albümüm bana çok uğurlu geldi. Her şarkıda ayrı bir hikaye anlattık. Layık gördüğünüz ödüller de başarımızı taçlandırdı” dedi.

Tuğba Ünal: Kalbince | Temiz Magazin

Şarkıcının, ‘Güzellik Zor Hikaye’ ve ‘Öyküm Sensin’ şiir kitabı bulunuyor. Ayrıca ilk kitabıyla aynı isimde şiir albümü de bulunan Ünal’ın sosyal sorumluluk projeleri dikkat çekiyor. Üniversite ve çeşitli kırumlarda söyleşilere katılan Ünal, köşe yazarlığı da yapmakta.

Tuğba Ünal röportaj, tuğba ünal kimdir, tuğba ünal şiirleri,

TUĞBA ÜNAL KİMDİR?

Tuğba Ünal, 12 Ağustos 1984 senesinde doğmuştur. Ankara doğumlu olan Ünal, yazar, sunucu ve şarkıcıdır. Aslen Ankaralıdır. Babası memur olduğundan çocukluğu Anadolu’da farklı farklı şehirlerde geçmiştir. Üniversite eğitimini Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nde Turizm Rehberlik kısmından mezun olarak tamamlamıştır.

Tuğba Ünal, üniversiteden mezun olduktan sonra eğitimini aldığı alanda çalışmaya başlayarak iş yaşamına giriş yapmıştır. İlk olarak 4 yıl boyunca turist rehberliği yapmıştır. Bununla birlikte da İngilizce öğretmenliği yapmıştır. Daha sonra bir dehemmiyet vize danışmanlığı ve çevirmenlik işini oluşturmaya adım atmıştır. Bu sebepler biroldukça defa yurtdışı seyahatine giderek farklı kültürler ortaya çıkarmıştır. Arkasından kariyerini ekranlara taşıma kararı almıştır. İlk ekran tecrübesi Başşehir Tv meydana getirilen gezim Güncesi adlı tv programı ile olmuştur. Daha sonra yıllardır yazdığı şiirlerinden güç alarak bir kitap yazmaya karar vermiştir. Çıkarttığı ilk şiir kitabının adı ‘Güzellik Zor öykü’dir. Daha sonrasında ikinci kitabı Öyküm Sensin’i çıkartmıştır. Birçok mecrada köşe yazarlığı yapan Ünal, bununla birlikte söz yazarlığı da yapmaktadır. Dans etmeyi ve şarkı söylemeyi çocukluğundan beri seven Ünal, 2019 yılında Kalbince adlı bir albüm çıkartmıştır. Tuğba Ünal‘ın Instagram‘da 166 bin takipçisi var.

TUĞBA ÜNAL'DAN SEKSİ FOTOĞRAFLAR - Haberler Magazin

Şarkıcının, sosyal medya platformu Instagram’da 746 bin takipçisi bulunuyor.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir