İhanetin fotoğrafı ortaya çıktı

Koronavirüse yakalandıktan sonra uzun süre hastanede kalan ve entübe edilen usta oyuncu Burak Sergen, ölümden dünmüştü. Hastaneden çıkar çıkmaz o Nihan Ünsal ile nikah masasına oturan Burak Sergen, şimdi de uğradığı ihanetin ardından zor günler geçiriyor. 4 aylık eşi Burak Sergen’i aldatan Nihan Ünsal’ın yasak aşk fotoğrafları da ortaya çıktı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Nihan Ünsal ve Özer Kocer’in el ele çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

İşte o görüntüler:

Burak Sergen 4 aylık eşinin ihanetine uğramıştı... Yasak aşkın fotoğrafları ortaya çıktı! - Sayfa:3

Burak Sergen 4 aylık eşinin ihanetine uğramıştı... Yasak aşkın fotoğrafları ortaya çıktı! - Sayfa:4

Nihan ve Özer ikilisi, Florya’daki bir alışveriş merkezine el ele girdi.

Burak Sergen 4 aylık eşinin ihanetine uğramıştı... Yasak aşkın fotoğrafları ortaya çıktı! - Sayfa:5

Çift ardından da gittikleri mekanda samimi şekilde görüntülendi.

Burak Sergen 4 aylık eşinin ihanetine uğramıştı... Yasak aşkın fotoğrafları ortaya çıktı! - Sayfa:6

KİMSENİN KÖTÜ GÜNÜNE SEVİNMEM”

Burak Sergen’in eski eşi Işıl Sergen konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İyi ya da kötü günler hepimiz için. Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim . İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum. Sadece adımın geçtiği kısımla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım.” dedi.

“OĞLUMUN FOTOĞRAFINI KULLANMAYINIZ”

Işıl Sergen açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün haber sitelerine düşen haberin içinde, Burak Bey’le boşanma anlaşmamızda ’15 milyon tazminat’ aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır. O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır. Yapılan yorumlara istinaden bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Bir ricam da bugün çıkan haberlerde lütfen oğlumun dahil olduğu fotoları kullanmayınız. Hassasiyetinize teşekkür ediyorum. Işıl Sergen”

MENAJERLİK ŞİRKETİ ONAYLADI

Usta oyuncu Burak Sergen’in menajerlik şirketi şu açıklamayı yaptı:

“Burak Bey kenara çekildi ve olanları izliyor. İhanet olayı doğru ki dava açıyor. Boşanma olayı da doğru.”

“ALDATMA YOK, FOTOĞRAFLAR ESKİ”

Kısa sürede magazin gündemine bomba gibi düşen Nihan Ünsal, Magazin D’den Asiye Acar’a konuştu. Nihan Ünsal, ihanet iddialarını reddederek hukuki yollara başvuracağını söyledi. Ünsal, açıklamasında “Avukatım gerekli açıklamayı yapacağı için bu kadar bekledim. Fakat fotoğrafların yayınlanmasıyla iş çığırında çıktı. Bir ailem ve gururum olduğu unutularak her yerde eski fotoğraflar yayınlandı. Bunları yapan herkese kanunen gerekli işlemleri yapacağız. Hastanedeyken benim 7/24 neler yaşadığımı herkes biliyor. Bunlara açıklama gereğinde bile bulunmuyorum. Ben bunları kimlerin ne amaçla yaptığını biliyorum. Hastayken aldatma söz konusu bile değil. Fotoğraflar da maalesef eski” şeklinde konuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir