Bu bir uyarı yazısıdır: Number1 Medya Grubu’ndan mesaj var

Sonbaharla birlikte soğuk havalarda kendini göstermeye başladı. Bu günlerde en çok düşünülmesi gerekenlerin başında ise sokak hayvanları geliyor. Onlar için kapılarımızın önüne bırakacağımız bir kap su ve yemek o kadar değerli ki. Elbette bu eylemin bir mevsimi yok ama ilk yapacağımız eylem bu olmalı. Soğuktan korunmaları için yapılacak bir ev, pencere önüne bırakılacak kuş yemi ve dünyanın en masrafsız eylemi güleryüz…

Şefkate ihtiyacı olan canlı sadece insanlar değil elbette…

SÜRÜCÜLER YOLDA GÖRDÜĞÜ HAYVANLARA KARŞI DİKKATLİ OLMALI

Şehir içi veya çok ıssız bir yer fark etmeksizin sürücülerin karşısına ansızın hayvanlar çıkabiliyor, kabul… Ancak böyle bir durumda sürücülerin de mutlaka dikkatli olması ve hızlı bir tepki vermesi gerekiyor. Karşımızda her şeyden önce bir can var. İnsan gördüğümüzde vereceğimiz ani refleks aynı şekilde herhangi bir hayvan için de geçerli.

Number1 Medya Grubu‘nun çok güzel (mübağala değil), gerçekten kedi güzeli denilebilecek kadar güzel Kanlıca isimli bir kedisi vardı. Artık yok mu, ne oldu ki, diyeceksiniz. Açıklayalım, kendisini bulunduğumuz mevki olan Kanlıca’da araba ezdi. Tüm medya grubunda adeta yas yaşandı. Güzelliği, sakinliği, uysallığıyla dikkat çeken ve bahçemizdeki diğer kedilerle hiçbir şekilde diyalog kurmayan kendi halinde asil bir kediydi. Asalet bir kedi üzerinde nasıl vücut bulurun örneğiydi adeta.

İsmini İstanbul’un en güzel semtlerinden birinden alan Kanlıca, yine Kanlıca’da doğdu, Kanlıca’da öldü. Haber merkezinin masalarında gezen, muhabirlerin ve editörlerin bilgisayar arkalarında dikkatini dağıtan, ansızın kurgu masasında uyuyorken bulabileceğiniz bir iş arkadaşımızı kötü bir şekilde kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz. Olayın sorumlusu ise geride bir yayın grubumuzun kamerasına takılan bir plaka dışında hiçbir şey bırakmadan yoluna devam etti.

Biz de bu vesileyle buradan tüm sürücülere seslenmek istedik. Lütfen dikkatli olalım… Karşımızda bir ‘can’ var. Beraberinde ise geride üzülen ‘insan dostları’ var.

Seni hiç unutmayacağız Kanlıca…

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir