Beşiktaş taraftarından Sergen Yalçın’a destek

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Sporting’e İstanbul’da 4-1 mağlup oldu. Beşiktaş, Avrupa Kupalarında Portekiz takımlarını konuk ettiği 9 maçı da kazanamadı.

C Grubu’nda Portekiz’in Sporting Lizbon takımı, Beşiktaş’a konuk olduğu karşılaşmayı 15 ve 27. dakikalarda Sebastian Coates, 44. dakikada penaltıdan Pablo Sarabia ve 89. dakikada Paulinho’nun golleriyle 4-1 kazandı.

Siyah-beyazlıların golünü 24. dakikada Cyle Larin kaydetti. Sporting Lizbon’un 3 puana ulaştığı grupta Beşiktaş’ın puanı bulunmuyor.

TRİBÜNLERDEN DESTEK

Karşılaşmada 4’üncü golün yenmesinin ardından N’Sakala ile oyuna sonradan dahil olan Gökhan Töre taraftarlar tarafından ıslıklarla protesto edildi. Bu oyuncular topla buluşmalarıyla birlikte uzun süre ıslıklandı.

Beşiktaş taraftarları, teknik direktör Sergen Yalçın ve genç file bekçisi Ersin Destanoğlu’na ise destek çıktı. Teknik direktör Sergen Yalçın lehine uzun süre tempo tutulurken, genç kaleci Ersin Destanoğlu’na da alkışlarla destek verildi. Siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşmanın ardından Ersin Destanoğlu özelinde tüm takımı tribünlere davet etti. Soyunma odasına giden Sergen Yalçın, taraftarların uzun süre tempo tutmasının ardından tekrardan yeşil zemine geldi ve taraftarları selamladı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir